تاریخ : 1399,سه شنبه 12 فروردين22:31
کد خبر : 350631 - سرویس خبری : باشگاه نویسندگان

میلاد مفاخری؛

ماجرای یک نامه

یک فعال دانشجویی با انتشار چند عکس در صفحه اینستاگرامی خود نکاتی را راجع به نامه اخیر جمعی از دانشجویان وزارت علوم مطرح کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: میلاد مفاخری*// ساعت نه پنجاه و هفت دقیقه یازده فروردین سال یک هزار سیصد نود نه، سایت وزارت علوم مدعی می‌شود جمعی از فعالان دانشجویی از جمله کانون ها، انجمن‌های علمی و نشریات نامه‌ای را خطاب به مدیر کل سازمان ملل متحد مبنی بر رفع تحریم‌ها منتشر کرده‌اند و از دانشجویان میخواهد نامه فوق را امضا کنند.

ارسال متن نامه توسط کارشناس وزارت علوم در گروه‌هایی که نمایندگان دانشجویان در وزارت علوم در آن حضور دارند و تقاضای انتشار نامه در بین دانشجویان و امضای آن؛
در پاسخ به این سوال که آیا این نامه توسط دانشجویان تنظیم شده یا وزارت علوم، پاسخ کارشناس وزارت علوم دانشجویان است.

اظهار بی اطلاعی کامل دبیران کانون ‌ها، انجمن‌های علمی و فعالین نشریات از نامه فوق و چگونگی انتشار آن.

ادعای عباس عبدی روزنامه نگار اصلاح طلب مبنی بر الویت داشتن استفاده از احساسات بین المللی برای احیای طفل نارس برجام برای حسن روحانی و تعلل عمدی وی در مواجه با کرونا.

اما این نامه از کجا آمده است؟

مهندس عسگری نامه را برای یکی از اعضای هیات نظارت انجمن های علمی ارسال می کنند و از ایشون میخواهند که این نامه را اصلاح کنند این دوست ما نامه را به همراه چند نفر از اعضای انجمن علمی اصلاح می‌کند وبرای مهندس ارسال میکند،و سپس وزارت علوم نامه را منتشر میکند. خود مهندس عسگری نامه را برای تعدادی از دبیران کانون ها و انجمن‌های علمی ارسال می کند و از آن‌ها می‌خواهند که نامه را امضا و برای دوستان خود ارسال کنند.

اما چند سوال:

۱. چرا باید نامه‌ای توسط سایت رسمی یک وزارت خانه منتشر شود و مدعی شود که دانشجویان،انجمن های علمی و نشریات در نامه به مدیر کل سازمان ملل متحد خواستار رفع تحریم‌ها شده‌اند؟ جایگاه کانون ها و نشریات در تدوین محتوا این نامه کجاست؟

۲. این قبیل اقدامات در راستای چینش کدام پازل می‌باشد آن هم در شرایطی که اقدامات کشور در مقابله با کرونا در بدترین حالت از اقدامات و عملکرد بسیاری از کشورهای اروپایی و حتی آمریکا موثر‌تر بوده است؟

۳. آیا می‌توان با توجه به ماهیت این نامه و اینکه دانشجویان در تنظیم آن عملا نقشی نداشته اند به این نتیجه برسیم که دولت با کمک بازوهای خود در دانشگاه و آماده سازی روانی جامعه و ارسال سیگنال ضعف  در حال بهره برداری سیاسی از این بیماری و جان مردم برای مذاکره دوباره است؟

۴. لحن نامه و شرایطی که در آن برای ایران در صورت عدم رفع تحریم‌ها متصور است، آیا شبیه به لحن و منطقی نیست، که با آن دولت پای میز برجام نشست؟

پ.ن : اصلا بعید نیست اگر در آینده ای نزدیک گروه های دولت ساخته در دانشگاه مسئولیت این نامه را برعهده بگیرند. الخیر فی ماوقع

* عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم


کد خبرنگار : 87