تاریخ : 1399,یکشنبه 07 ارديبهشت13:39
کد خبر : 353568 - سرویس خبری : فرهنگی اجتماعی

در گفت‌و‌گو با «خبرنامه دانشجویان ایران» مطرح شد؛

پیشنهادات فرهنگی فعال سابق دانشجویی برای ایام کرونایی

مهم‌ترین پیشنهاد، دورخوانی یک سری متون که هم در تشکل هم بیرون از تشکل بدرد بچه ها می خورد. الان فرصت خوبی است که بچه ها یک سری از متن هایی که در حالت طبیعی بخاطر مشغله درس فرصت خواندنش رو نداشتند را بخوانند: کتب شهید مطهری، شهید بهشتی، علی صفایی حائری، علی شریعتی و طرح کلی اندیشه اسلامی مقام معظم رهبری.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از تمهیدات و تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا جهت تعطیل شدن مکان های پرتردد، دانشگاه های سراسر کشور تعطیل شدند تا از شیوع این بیماری جلوگیری شود. با توجه به تعطیلی دانشگاه ها فضای فعالیت های دانشجویی رنگ و بوی دیگری گرفت. اما به نوبه خود بر آن شدیم تا با مصاحبه هایی با فعالان سابق دانشجویی طی سلسله گزارش هایی پیشنهاداتی را به تشکل های دانشجویی ارائه دهیم تا در این فرصت از آنها بهره مند شوند.

بدون تردید فرهنگ؛ حلقه مفقوده این روزهای جریان دانشجویی است. تشکل‌های دانشجویی فعالیت‌هایی را در حوزه سیاسی، رسانه ای و آموزشی دارند. اگرچه تشکل‌های دانشجویی در زمینه فرهنگ در متن تشکیلات خود فعال باشند ولی این فعالیت ها هیچ بازتاب بیرونی ندارد!

بر همین اساس، میکائیل دیانی، روزنامه نگار و مستندساز در گفتگو با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» گفت: مهم‌ترین پیشنهاد، دورخوانی یک سری متون که هم در تشکل هم بیرون از تشکل بدرد بچه ها می خورد. الان فرصت خوبی است که بچه ها یک سری از متن هایی که در حالت طبیعی بخاطر مشغله درس فرصت خواندنش رو نداشتند را بخوانند: کتب شهید مطهری، شهید بهشتی، علی صفایی حائری، علی شریعتی و طرح کلی اندیشه اسلامی مقام معظم رهبری.

وی در ادامه گفت: علاوه بر این یک سری کتاب های تخصصی وجود دارد که می تواند در فعایت های فرهنگی تشکیلاتی کمک کننده باشد؛ مثل کتبی در حوزه شعر، ادبیات و سینما که در این برهه زمانی  فرصت خوبی است که در سیر مطالعاتی دانشجویان قرار بگیرد. همچنین مطالعه ادبیات داستانی و رمان‌های کلاسیک جهان و ایران در این بازه زمانی پیشنهاد می‌شود.

دبیر اسبق اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در رابطه با پیشنهادات فرهنگی به فعالان تشکل‌های دانشجویی، اظهار داشت: پیشنهاد ویژه من ادبیات صدسال اخیر ایران (بزرگ علوی؛ جمال زاده؛ جلال ال احمد؛ رضا امیرخانی) و ادبیات کلاسیک روسیه (چخوف؛ تولستوی و داستایوفسکی) است.

دیانی با اشاره به پیشنهاد فرهنگی در حوزه سینما، گفت: این ایام برای آشنایی با سینمای جهان نیز فرصت مغتنمی است. اعضای تشکل دانشجویی یک برنامه روزانه داشته باشند که هر شب یکی از آثار مهم تاریخ سینما را با هم ببینند و نقد و نظرات کارشناسی پیرامون آن را بخوانند.


کد خبرنگار : 87