خانه || آرشیو || جستجو || تماس با ما
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۰۱:۰۶

عکس:: مشتی نمونه خروار بیشمار بودن سبزها

نامه الکترونیک چاپ

خبرنامه دانشجویان ایران: در حالی که قبل از این تصور می شد حامیان مهندس موسوی حداقل به یک چند درصد کل دانشجویان ایران می رسند ولی با تجمع امروز این افراد یک آبروریزی تاریخی برای این گروه پیش آمد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» تجمع امروز سبزهای اموی در دانشگاه هرمزگان با حضور چشم گیر! 20 نفری این افراد همراه بود.

خبرنگار ما گزارش خود را با این جمله که بهتر است به جای نوشته عکس های زیر ببینید تمام کرده است:

15 امتیاز

30 نظر

1. vaaaaaaaaaaaaay,,,vaghean bayad az in moje sabz tarsiiiiiiiiiiid.man ke kheiliiiiiiiii tarsidam...vay vay
  2. میترا خانم مهندس موسوی که هم مدرکش مال قبل از انقلاب است و هم استاد دانشگاه زمان قبل از انقلاب بوده است فکر کن ببین کی بیسواد است.
  3. آراز بی کله شعر خانم دکتر رهنورد را تحریف نکن. همکلاسیهات مهدی- محمود - چژمان - سمیه- نازنین
  4. آقای موسوی قرار بود بیاد برا اینا سخنرانی کنه که ضاهرا دوچرخش پنچل شد نتونست بیاد.
  5. naiem jawabe duste azizam naiem ; na AGHA ma hame sayt ha ra mirim . man alan sayte kalame budam onja ye nazar bara bayaniye17ome musavi gozashtam , wa on na fohsh bud na ... faghat 1 soal bud ,, ke agha musavi chera in 5 madeh ra ghable entekhabat nadad ? hamin wali aslan darj nakardan beri onja sar bezani mibini ke faghat jolbaka ezhare fazl kardan wa az mokhalef khabari nisttt ,,,ino migan diktatoriii ,,, boro paye karet .. monafeghine dar jelde sabzz
  6. گرگ ها خوب بدانند دراین ایل غریب گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز گرچه نیکان همگی بار سفر بربستند شیر مردی چو علی خامنه ای هست هنوز
  7. عکسات قشنگ بود معلومه به عنوان یه بسیجی روز عاشورا از ترس حونت تو خونه نشسته بودی و از خانواده و بر و بچه ها و نوچه هات عکس گرفتی حداقل مرد باش می بندی درست ببند
  8. طرفدارای اون کشور فروش : شما . موسوی بی سواد و امثال اون بی سواد آرزوی پیروزی رو با خودتون به گور میبرین . البته من ازتون خواهش میکنم هر چه زودتر آرزوتون و گورتونو با هم ببرید بیرون از ایران ما آخه حیف ایرانمون بوی تعفن بگیره . والا وطن فروشایی مثل شما رو اوباما با اون پستیش میندازه دور .
  9. این جنبش سبز را زرد می کنیم . ولایت فقیه زنده باد جنبش سبز مرده باد . مرگ بر سه کودن احمق موسوی ،کروبی خاتمی .یا حسین لعنت به میر حسین .کروبی بی سواد عامل دست موساد
  10. ختم الله علی قلوبهم وعلی سمعهم وعلی ابصارهم غشاوۀ ولهم عذاب عظیم
  11. آفرین به شما که زیاد تری ... دریای عقده ساحل نداره
  12. موسوی بزرگترین دروغگوی سیاسی در ایران . کسی که به خاطر منافع خودش و حذبش با هر وسیله ای با ملت ایران بازی کرد و سعی کرد با عوام فریبی قدرت رو در دستش بگیره تا به اصطلاح خودش وضع کشور رو بهتر کنه البته با نوکری غرب . این حرفهایی هم که این آقا گفته از قول موسوی حرف های خودش نیست چون این بنده ی خدا مثل اینکه هنوز به جز چیز دوران کودکی چیزی بلد نیست . چیز
  13. خيلي آقايي
  14. با سلام با درود بر همه ايرانيان
  15. هر کدومشون به ازای یک ساعت 1000 تومان دستمزد گرفتن اینا برای مخارج تحصیلشون. . .
  16. من دانشجوی دانشگاه هرمزگان هستم. این تجمع هم جلو علوم پایه برگزار شد روز 16 آذر88 . در جواب به اونایی که میگن مال خیلی وقت پیشه........
  17. با سلام بابا بسه دیگه از اول فروردیت این سال آقای بااصطلاح سبز سرسبزی کشور از بین برده بیایین سعی کنیم مشکلات کشور رو خودمون با قوانین خودمون حل کنیم
  18. سلام.شما چشماتونو بستید و دهنتونو باز کردید.اگه یه کم درست نگاه کنید و واقعیت رو ببینید این حرفارو نمیزنید.به عاقبت خودتون هم فکر کنید.همشه که اوضاع اینجوری نمیمونه.خشم مردم رو باور کنید و بترسید از روزی که حقیقت ها گفته بشه.براتون متاسفم.
  19. خوش به حال خودم که بیطرفم.به نظر من الان اصلا نمیشه فرق بین حقیقت و دروغ رو فهمید همه باید بچسبن به درس وزندگی ،و ادم باید کلاه خودشو بگیره که باد نبره حالا از کجا معلومه که اگه یکی دیگه بیاد وضع عوض بشه دلم واسه کسانی میسوزه که دارن اینده خودشونو برای چیزایی که معلوم نیست ،خراب میکنن.همه میتونیم با سعی و تلاش واتحاد، ایران رو اباد کنیم با تفرقه ودشمنی با همدیگه فقط وضع بدتر میشه.
  20. می دونید چیه اینقدر به هم دروغ گفتیم که دیگه تفاوت دروغ و راست معلوم نیست . شما دوست دارید ملت و دانشجو ومردم رو احمق تصور کنید مهم نیست چون همینطور که شما دروغ میگید بلخره چشم هایی هستند که واقعیت ها رو ثبت کردن . بعد هم نگران زیاد بودن وکم بودن ما نباشید نگران هوش و واقعیت ها و قدرت و حق خواهی ما باشید .
  21. بسیجی ها بیشتر از سبز ها بودن درنتیجه: بسیجی>سبز بسیجی=طرفدار نظام سبز=خودش هم نمیدونه طرفدار چی هست پس: بسیجی پیروز شد نکته: من بی طرف هستم
  22. سلام کاش عکس بسیجی هاشون هم مینداختی شایدم اون موقع اوتوبوساشون هنوز نرسیده بودن
  23. :) تو دانشگاه تهران هم 2_3نفر بیشتر از این بودن. (مزاح) سبزی ها امروز و دیروز بیشتر از این بیچاره ها بودن ولی در کل خیلی کمتر از بسیجی ها بودن. اینو خودشونم میدونن اما نمیگن که کم نیارن.
  24. دهها هزار نيروي نظامي و پليسي و امنيتي و لباس شخصي براي همين چند نفر بود؟!!!!!
  25. به اون نفری که میگه عکس ماله شش هفت ماه پیشه بگید که شما که هفت ماه پیش آتیشتون تند تر بود 20 نفر بودیدی لابد الان 2 نفر هستید
  26. اصلا باشه شما زیادید چه .... می خواید بکنید
  27. bachehaqaaa:)) in axa ke ghadimie man khodam bandar abasiiam
  28. شما هنوز متوجه نشدید که "هر یک نفر سبز=صد تا غیر سبز" است، چون در غیر اینصورت به خودشون این جسارت رو نمی دادند که در برابر رای اکثریت اغتشاش و آشوب کنند!!!
  29. شما واقعا فکر کردید کسایی که به این سایت میان فقط همین سایت رو در کل اینتر نت نگاه می کنند که اینجور مفتضح دروغ تحویل ملت میدید؟ حالا چرا نوشته های روی پلاکاردهارو حذف کردید؟ ترسیدید تابلو شه که عکس مال شش هفت ماه پیشه؟ لازم نبود این کار رو بکنید به هر هال تابلوه عزیزانم. به قول آقای موسوی خاکریزهاتون هر روز داره در مقابل وجدان ملت فرو میریزه و دیگه هیچ خاکریزی جز دروغ ندارید پشتش قایم شید. پیروزی نزدیک است. شک نکنید
  30. سلام چقدر زیاد هستن!!!

افزودن نظر

برای نمایش تصویر جدید کلیک کنید.

دریافت فایل

طنز

tajzade.jpg

الو؟!

mirkaroob.jpg

پیام نوروزی «شیخ تغییرالدوله» و «حسین روانپریش»

lati.jpg

مهندس و خانم مهندس

terava.gif