کد خبر: 140869

با وجود مخالفت روحانی با اظهارات یونسی درباره شیرخورشید

خبرگزاری دولتی: «شیر و خورشید» طاغوتی نیست بلکه کاملا شیعی است!

به نظر رفتار عجیب و غریب جریان انحرافی در دولت دهم در خصوص مساله چادر و نشریه خاتون در دولت یازدهم بر سر مسائل پیش پا افتاده تری مانند شیر و خورشید دنبال می شود. جالب آنکه نماد شیر و خورشیدی که آقای یونسی و ایسنا سنگ آن را به سینه می زنند در حال حاضر نماد مشترک سلطنت طلب ها است.

خبرنامه دانشجویان ایران: اظهار نظر علی یونسی مشاور رئیس جمهور درباره شیر و خورشید آنقدر شاذ بود که به گفته خود یونسی، حسن روحانی هم مخالفت خود را با آن اعلام کرد. اما مخالفت رئیس جمهور دلیلی نشده تا جریان رسانه ای و فرهنگی حاضر در خبرگزاری دولتی ایسنا از این موضع کوتاه بیاید.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ایسنا در مطلبی تحت عنوان "چرا «شیر و خورشید» را نباید طاغوتی بدانیم؟" با اشاره به فصل‌نامه‌ی پژوهشی تحلیلی «پژوهش هنر»، دنباله روی اظهارت عجیب مشاور رئیس جمهور است.

در این مطلب سعی شده تا حرف های علی یونسی را درباره نماد شیر خورشید به صورت علمی اثبات کند و به مخاطب القا کند که شیر خورشید نه تنها طاغوتی نیست بلکه کاملا بر مبنای اعتقادات شیعی است!

علی یونسی - دستیار ویژه رییس‌جمهور - در یک سخنرانی گفته بود: «...عده‌ای خیال می‌کردند نماد شیر و خورشید یک نماد سلطنتی است اما این‌گونه نیست. شیر نماد حضرت علی(ع) و خورشید نماد حضرت محمد(ص) است و تنها تاجش مربوط به شاه بود. اگر به من باشد، هلال احمر را تغییر می‌دهم و شیر و خورشید را جایگزین آن می‌کنم؛ البته برای هلال احمر هم احترام قائلم».

واکنش ها به این اظهار نظر یونسی تا حد رئیس جمهور هم رفت. یونسی در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه گفته می‌شود بعد از حاشیه‌ساز شدن صحبت‌های شما درباره نماد شیر و خورشید، رئیس‌جمهور به شما تذکر داده‌اند و بر همین اساس شما چند صباحی است سکوت کرده‌اید، آیا این خبر درست است؟ می گوید: آقای رئیس جمهور تذکر ندادند، بلکه نظر خود را گفتند. آقای رئیس جمهور نظرشان این بود که نماد هلال احمر برای وحدت مسلمین نماد بهتری از شیر خورشید است.

ایسنا که این روزها در موجه سازی رفتارهای فرهنگی دولت از خبرگزاری رسمی دولت ایرنا هم جلو زده به دنبال اثبات درستی حرفهای علی یونسی است.حرفهایی که سابقه مخالفت امام خمینی (ره)با این نماد را می توان به راحتی یافت. ایشان در فاصله کمتر از یک ماه پس از پیروزی انقلاب یعنی اسفندماه 57 در مدرسه فیضیه قم و در جواب به افرادی که خواهان ماندگاری نمادهای سلطنتی در کشور هستند، می‌فرمایند:«غرب ما را خوار کرد؛ غرب روحیات ما را از بین برد. ما را غربزده کردند؛ ما این غربزدگی را می‏‌زداییم. ما با ملت ایران، با همراهی ملت ایران، با پشتیبانی ملت ایران، تمام آثار غرب را ـ تمام آثار فاسده، نه آثاری که تمدن است ـ تمام اخلاق فاسدۀ غربی را، تمام نَغَمات باطلۀ غربی را خواهیم زدایید. ما یک «مملکتِ محمدی» ایجاد می‏‌کنیم. بیرق ایران نباید بیرق شاهنشاهی باشد، آرم‌های ایران نباید آرم‌های شاهنشاهی باشد؛ باید آرم‌های اسلامی باشد. از همۀ وزارتخانه‌‏ها، از همۀ ادارات، باید این "شیر و خورشید" منحوس قطع بشود؛ عَلَم اسلام باید باشد. آثار طاغوت باید برود. اینها آثار طاغوت است؛ این تاج آثار طاغوت است؛ آثار اسلام باید باشد.»

مرتضی اشراقی، نوه حضرت امام هم با ارجاع به خاطرات پدرش پاکسازی ادارات از نماد طاغوتی شیر و خورشید را دستور و ماموریت امام به آیت الله شهاب الدین اشراقی اعلام می کند.

حال سئوال اینجاست در حالی که امام راحل صراحتا شیر و خورشید را نماد طاغوت می دانند اصرار جریان رسانه ای فرهنگی ایسنا برای شیعی نشان دادن این نماد چرا انجام می شود؟

به نظر رفتار عجیب و غریب جریان انحرافی در دولت دهم در خصوص مساله چادر و نشریه خاتون در دولت یازدهم بر سر مسائل پیش پا افتاده تری مانند شیر و خورشید دنبال می شود. جالب آنکه نماد شیر و خورشیدی که آقای یونسی و ایسنا سنگ آن را به سینه می زنند در حال حاضر نماد مشترک سلطنت طلب ها است.