کد خبر: 144648

نرم‌افزار شهدای خلیج فارس ساخته شد

خبرنامه دانشجویان ایران: به مناسبت بیست و هفتمین سالروز شهادت شهدای خلیج فارس نرم‌افزار اندروید «شهدای خلیج فارس» به همت محمد فخرایی دانشجوی بسیجی استان بوشهر ساخته شد.

به گزارش وبگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، به مناسبت بیست و هفتمین سالروز شهادت شهدای خلیج فارس نرم‌افزار اندروید «شهدای خلیج فارس» به همت محمد فخرایی دانشجوی بسیجی استان بوشهر ساخته شد.

بنابراین گزارش این نرم‌افزار شامل اطلاعاتی از قبیل زندگی‌نامه، خاطرات، وصیت‌نامه، تصاویر و دست‌نوشته‌های شهدای خلیج فارس است.

گفتنی است ۱۶مهر سال 1366 و در برهه‌ای پیچیده از دفاع مقدس بود که یک فروند قایق تندرو پاسداران نیروی دریایی سپاه در آب‌های خلیج فارس مشغول گشت‌زنی بود که یک بالگرد آمریکایی با تجاوز به حریم مرزی ایران اسلامی به آنها حمله می‌کند اما با مقاومت رودررو و سرسختانه این دریادلان مواجه می‌شود.

در این رزم نابرابر شهیدان بیژن گُرد، غلامحسین توسلی، نصرالله شفیعی، مجید مبارکی، خداداد آبسالان و مهدی محمدی‌ها به فرماندهی نادر مهدوی با ایثار و از خودگذشتگی بالگرد آمریکایی‌ها را هدف قرار می‌دهند و خلیج فارس را گورستان آن متجاوزان می‌کنند و خود نیز توسط بالگردی دیگر از آمریکایی‌ها مورد اصابت قرار می‌گیرند و شهید می‌شوند.

محمد فخرایی پیش از این نرم‌افزارهای  شهدای بسیج دانشجویی استان بوشهر،  شهدای شهر دالکی، شهید حسن تهرانی مقدم، بسیجی جهادگر حسین مؤمنی، شهدای تسخیر لانه جاسوسی، شهید احمد کاظمی، شهید علیرضا ماهینی (مالک اشتر دوران)، شهید عباس دوران، شهید حسن آیت و شهدای یگان ویژه صابرین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را طراحی کرده و ساخته بود.

وی اخیراً در دومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی نیز به دست فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تجلیل شده بود.

مرتبط ها