کد خبر: 158161

علی پروین و بهتاش فریبا هم می گویند تیمهای سابقشان اینقدر هم نمی ارزد!

استقلال و پرسپولیس «هوادار» دارند اما «خریدار» نه؛ سرخابی روی دست سازمان خصوصی سازی ماندند

بهتاش فریبا پیشکسوت استقلال هم درباره قیمت پیشنهادی ابراز نارضایتی کرده بود و با کنایه ای به پروین گفته بود: پیشکسوت های استقلال که همچین پولی ندارند، شاید پیشکسوت های پرسپولیس از این پولها داشته باشند!

خبرنامه دانشجویان ایران: روز گذشته بود که  رئیس سازمان خصوصی‌سازی از لغو مزایده فروش سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خبر داد و گفت: چون پاکتی و پیشنهادی برای خرید دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تا امروز دریافت نکردیم، مزایده فروش سهام این دو باشگاه که قرار بود دوشنبه برگزار شود، لغو و به زمان دیگری موکول شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چند روز پیش جدی ترین خریدار پرسپولیس با اعلام این مطلب که "ما فکر می‌کردیم رقم خرید سهام پرسپولیس 100میلیارد تومان خواهد بود" گفت: با انتشار رقم 290میلیارد تومان بعید است کسی بتواند برای خرید استقلال و پرسپولیس پا پیش بگذارد.

علی پروین گفت: رقم اعلام شده بسیار زیاد است و واقعاً با چنین مبلغی بعید می‌دانم که کسی برای خرید سهم این دو باشگاه جلو بیاید.

بهتاش فریبا پیشکسوت استقلال هم درباره قیمت پیشنهادی ابراز نارضایتی کرده بود و با کنایه ای به پروین گفته بود: پیشکسوت های استقلال که همچین پولی ندارند، شاید پیشکسوت های پرسپولیس از این پولها داشته باشند!

علی پروین در واکنش به این اظهارات فریبا اعلام کرد: ما پرسپولیسی‌ها هم توان خرید سهام باشگاه‌مان را با این مبلغ زیاد نداریم و نه ما می‌توانیم این کار را انجام دهیم و نه کسانی که پشتیبان ما هستند.

عزیز محمدی رییس اتحادیه فوتبال با اشاره به عدم اقبال به قیمت پیشنهادی گفت: مبلغی که برای فروش باشگاه پرسپولیس و استقلال مطرح کرده‌اند قرار است ورزشگاه های مرغوب‌کار و درفشی فر را نیز بدهند. البته اگر کمپ استقلال و مرغوبکار را بدهند ارزش دارد. بازهم می‌گویم این نظر کارشناسی من است، اما  با این شرایط کسی جلو نمی‌آید.

با همه اینها به نظر می رسد پرطرفدار ترین تیمهای کشور روی دست سازمان خصوصی مانده اند و حتی پیشکست های این دوتیم هم با این مبلغ حاضر به خرید این دوباشگاه نیستند.

پیش از این اعلام شده بود که ساعت 14 دوشنبه پاکت‌های درخواست خرید سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باز شده و این مراسم به صورت زنده پخش خواهد شد، مزایده‌ای که براساس اهلیت صورت گرفته و در بورس انجام نمی‌شود.