کد خبر: 160196

قاضی‌زاده هاشمی: انسان غصه می‌خورد از اینکه دانشجویان «شهدا» را نمی‌شناسند

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: انسان غصه می‌خورد که برخی دانشجویان نمی‌دانند و شهدا را نمی‌شناسند که چه گوهرهای گرانبهایی بر روی صندلی این دانشگا‌ه‌ها می‌نشستند

به گزارش مهر، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی امروز در اختتامیه کنگره ملی شهدای دانشجو که در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به برگزاری مراسم‌ گرامیداشت شهدا به ویژه شهدای دانشجو، گفت: شاید بتوان این‌گونه مراسم‌ را در سال‌های آینده به شکل‌های دیگری برگزار کرد تا روحیه مقاومت و شهادت‌طلبی و فرهنگ ایثار و گذشت در همه ابعادش در دانشگاه‌های کشور حاکم باشد،‌ چرا که ما به فرمایش رهبر انقلاب اسلامی که فرمودند: «دانشگاه مبدا همه تحولات است و مقدرات یک ملت در اختیار یک دانشگاه است»، معتقدیم. لذا باید دانشگاه‌ها رنگ و بوی شهادت داشته باشند و باید همیشه عطرآگین باشند تا به اهدافمان در این عرصه برسیم.

وی افزود: من در دورانی از مسئولیتم به بسیاری از کشورها سفر کردم و هر جایی را که می‌دیدم، موزه‌ها و مراکزی را درست کرده بودند و از هیچ چیز،‌ همه چیز به عنوان تاریخ درست کرده بودند و به آن افتخار می‌کردند. البته به عقیده من این موضوع ارزشمند است. ببینید که ما در حوزه دانشگا‌ه‌ها و این افتخارات و این گنجینه‌های با ارزش و ناب، چند موزه داریم.

وزیر بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی در ادامه اظهار داشت: همانطور که رهبر انقلاب اسلامی فرمودند؛ حرکت در مسیر شهدا، ادامه راه شهدا است و برگزاری این مجالس و محافل بسیار خوب و ارزشمند است و نقش شهدا و ایثارگران برای عزت و استقلال این کشور یکی از پرافتخارترین چیزهایی است که نصیب انسان‌ها می‌شود و برای همه دوستانی که در این مسیر تلاش می‌کردند، آرزوی توفیق و موفقیت دارم.

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه گفت: درست است که این مجلس و محفل در ایام شهادت و حزن و اندوه برگزار می‌شود، اما برنده اصلی این معامله با خدا، شما هستید و به نظر من یکی از شادترین مراسم و مجالس، همین مراسم‌ تجلیل از شهداست و هیچ دلیلی ندارد که با حٌزن و اندوه،‌ این مراسم‌ را برگزار کنیم. چرا که شهادت بالاترین افتخاری است که بر سینه یک خانواده و یک فرد نصب می‌شود و موقعیت شما خانواده شهدا و شهیدان با موقعیت ما که رفتیم دکتر و مهندس شدیم،‌ قابل قیاس نیست؛ چرا که موقعیت‌های ما بسیار زودگذر است.  

وی افزود: ما حتما باید این فرهنگ‌ را در جوان‌ها و جماعت دانشجو ببریم این موضوع با این مراسم‌ هم حاصل نمی‌شود و بخش عمده‌ای از این کار شاید لازم است با نامگذاری هفته‌ای با عنوان «هفته شهدا و ایثارگران» و سپردن میدان به طور کامل به دست دانشجویان برگزار شود. انسان غصه می‌خورد که برخی دانشجویان نمی‌دانند و شهدا را نمی‌شناسند که چه گوهرهای گرانبهایی بر روی صندلی این دانشگا‌ه‌ها می‌نشستند و مهم این است که دانشجو،‌ شهید را بشناسد. ما نباید به ظاهر دانشجویان توجه کنیم چرا که همین افراد دل‌های پاکی دارند و در آینده انقلاب اسلامی بسیار تاثیرگذارند. باید برنامه‌ریزی ما بر روی این قشر باشد و خیلی لازم نیست برای معرفی شهدا، مقدس‌گرایی کنیم چرا که آنها هم مثل بقیه دانشجو و محصل بودند اما به این کشور و از همه مهم‌تر به ولی فقیه زمان خود، امام خمینی (ره) باور قلبی داشتند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان اظهار داشت: امیدوارم در دوره‌های بعدی در مسیری حرکت کنیم که این سرداران بزرگ را بهتر معرفی کنیم. بنده باید اعلام کنم که با اجازه وزیر علوم، وزارت بهداشت هر مقدار که لازم به همراهی باشد،‌ کمک می‌کند، چرا که معرفی شهدا باعث می‌شود که به طور حتم نسل آینده، بهتر از نسل امروز و گذشته باشد.

مرتبط ها