کد خبر: 1650

اظهارات مشایی در مجلس

رحیم مشائی رئیس دفتر رئیس جمهور که در حاشیه جلسه رای اعتماد به وزرا با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از سوی یک عده از نمایندگان عنوان شده است که سیاست فرهنگی رئیس جمهور تحت نظر شماست. ارزیابی‌تان را بیان کنید، گفت: ما بر اساس ارزش‌های اسلامی عمل می‌کنیم و این که گفته شود رئیس جمهور از کسی تبعیت می‌کند اقدامی زشت و ناپسند است.

خبرنامه دانشجویان ایران:رییس دفتر احمدی نژاد در پاسخ به سئوالی مبنی بر این که برخی معتقدند حضور شما در دولت دهم آسیب‌های جدی را به آن وارد می‌کند، ارزیابی شما چیست اظهار داشت: من اگر به این اعتقاد برسم که حضورم موجب ضرر برای دولت می‌شود یک لحظه در دولت نمی‌مانم.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازفارس، رحیم مشائی رئیس دفتر رئیس جمهور که در حاشیه جلسه رای اعتماد به وزرا با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از سوی یک عده از نمایندگان عنوان شده است که سیاست فرهنگی رئیس جمهور تحت نظر شماست. ارزیابی‌تان را بیان کنید، گفت: ما بر اساس ارزش‌های اسلامی عمل می‌کنیم و این که گفته شود رئیس جمهور از کسی تبعیت می‌کند اقدامی زشت و ناپسند است.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره تاثیرگذاری حوادث پس از انتخابات بر روی رای اعتماد به نمایندگان گفت: فکر نمی‌کنم که این مسئله تاثیر بر رای‌اعتماد وزرا داشته باشد چرا که بخشی از مسائل پس از انتخابات ناخواسته بود و بخش دیگر آن تحت تاثیر تبلیغات رسانه‌های جهانی بوده است.

مشائی با تاکید بر اینکه الان همه مسائل روشن شده است خاطرنشان کرد:‌در راس تبلیغات جهانی این مسئله مطرح بود که انتخابات نظام اسلامی ایران را مخدوش جلوه دهند اما پس از انتخابات روشن شد که این انتخابات سالم است و کشور در آرامش به سر می‌برد.

مشایی تاکید کرد : فضای مجلس نشان داده است که بحث آن و نیز بررسی رای اعتماد به وزرا فارغ از تاثیرگذاری حوادث اخیر است.

رئیس دفتر رئیس جمهور در خصوص نشست 1+5 نیز گفت: برداشت من نیز این است که گروه 1+5 یک اصل را پذیرفته باشد و آن این است که بر اساس منطق ، حضور و قدرت ایران مهم است و در پیشبرد برنامه‌های صلح‌آمیز هسته‌ای‌ خود کوتاه نمی‌آید ونیز اعتقادی به خروج از برنامه هسته‌ای ندارد.

وی گفت: با توجه به شرایط امروز جهان و مشکلات اقتصادی جهانی این نشست نتیجه‌ای جز فرصت برای مقاومت بیشتر ایران را ندارد.

مشایی در پاسخ به سئوالی مبنی بر این که برخی معتقدند حضور شما در دولت دهم آسیب‌های جدی را به آن وارد می‌کند، ارزیابی شما چیست؟ اظهار داشت: من اگر به این اعتقاد برسم که حضورم موجب ضرر برای دولت می‌شود یک لحظه در دولت نمی‌مانم.

وی افزود: عده‌ای حق دارند که نظراتی در این زمینه داشته باشند اما آن‌چه که مهم است آن است که رئیس‌جمهور در این باره چه نظری دارد.