کد خبر: 167676

نامه جمعی از دانشجویان بورسیه به اعضای کمیسیون اصل 90

با همکاری وزارت علوم چهار چوب‌ قانونی به منظور پایان دادن به مشکل دانشجویان وضع کنید

آیا مسئول مشکلات مالی ایجاد شده در رابط با این پرونده دانشجویان هستند؟ آیا دیوان محاسبات به عملکرد مالی دانشجویان ایراد وارد کرده است؟ چرا دانشجویان مظلوم وقانونی بورسیه باید بعلت فرآیندی که هیچ نقشی در آن نداشته اند محکوم شده ومورد مجازات های عجیب و عذاب های سنگین روحی قرار گیرند.

خبرنامه دانشجویان ایران: جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان بورسیه در نامه ای به اعضای کمیسیون اصل 90 مجلس خواستار وضع کردن چهار چوبهای قانونی به منظور پایان دادن به این مشکل دانشجویان شدند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» در این نامه آمده است:

رییس و اعضای محترم کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی

با سلام

دیروز خبری مبنی بر پذیرش مصوبات وزارت علوم دولت قبل، توسط وزیر علوم به نقل از جناب آقای آذین سخنگوی کمیسیون اصل 90 در رسانه  ها و سایت های خبری منتشر شد از سوی دیگر وزیر علوم و معاونانش علت توقف بورس برخی از دانشجویان را ایراد وارده از سوی دیوان محاسبات دانسته اند.

با توجه به موارد فوق و وظیفه ذاتی دیوان محاسبات در نظارت بر فرآیندهای مالی وزارت خانه ها، موسسات مالی و شرکت های دولتی که از بودجه کل کشور استفاده می کنند، سئوالات زیادی در ذهن دانشجویان و دانش آموختگان بورسیه پدید آورده است.

1- احکام لغو بورس بیش از 2000 نفر از دانشجویان بورسیه که بعضا فارغ التحصیل نیز شده اند، از کجا آمده است؟

آیا دیوان محاسبات که تنها ناظر بر فرآیندهای مالی است وزارت علوم را ملزم به لغو بورسیه دانشجویان نموده است؟ لازم به ذکر است این دانشجویان بصورت کاملا قانونی ومنطبق  بر مصوبات شورای مرکزی بورس، حائز شرایط دریافت بورسیه شده بودند.

2- وضعیت دانشجویان بورسیه ای که احکام لغو بورس آنها توسط سازمان دانشجویان بصورت محرمانه به دانشگاه ها ارسال شده و بصورت در گوشی به دانشجویان مظلوم بورسیه اطلاع رسانی شده است چه می شود؟ آیا سازمان امور دانشجویان هنوز اصرار بر ابلاغ پنهانی  این احکام دارد یا بر طبق قانون، بورسیه این افراد به قوت خود پایدار خواهد ماند.

3- دانشجویان مظلوم بورسیه که در حین امتحانات پایان ترم پورتال آموزشی  آنها بسته شده و فارغ التحصیلان بورسیه که مدت هاست سرگردان وحیران بدنبال تعیین تکلیف هستند، در این شرایط چه وضعیتی پیدا می کنند؟ آیا وزارت علوم که تنها مشکلات مالی را ناشی از حکم دیوان محاسبات را عامل این برخوردها دانسته مشکلات ایجاد شده برای این افراد را در کوتاه مدت وبدون رسیدن آسیب جدی به وضعیت آموزشی ومعیشتی  آنها ، حل خواهد کرد؟

4- آیا مسئول مشکلات مالی ایجاد شده در رابط با این پرونده دانشجویان هستند؟  آیا دیوان محاسبات به عملکرد مالی دانشجویان ایراد وارد کرده است؟ چرا دانشجویان مظلوم و قانونی بورسیه باید بعلت فرآیندی که هیچ نقشی در آن نداشته اند  محکوم شده ومورد مجازات های عجیب و عذاب های سنگین روحی قرار گیرند.

در پایان ضمن تشکر از پیگیری های صورت گرفته  از شما انتظار داریم که با همکاری وزارت علوم، چهار چوب های قانونی به منظور پایان دادن به این بحران را یافته و دانشجویان بی گناه را از این وضعیت بحرانی نجات دهید.

جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان بورسیه

مرتبط ها