کد خبر: 1886

کردان تکذیب کرد

در پی درج خبری در برخی‌ سایت‌ها مبنی بر اینکه کمیته‌ای سه نفره با حضور رحیمی، مشایی و کردان برای انتخاب استانداران تشکیل شده است دفتر علی کردان ضمن تکذیب این ادعا اعلام کرد که این خبرسازی‌های مجعول انگیزه‌ای جز تضعیف دولت و وزیر محترم کشور ندارد.

خبرنامه دانشجویان ایران:علی کردان برخی اخبار منتشر شده درباره عضویت وی در کمیته 3 نفره انتصاب استانداران را تکذیب کرد.

به گزارش«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازفارس، در پی درج خبری در برخی‌ سایت‌ها مبنی بر اینکه کمیته‌ای سه نفره با حضور رحیمی، مشایی و کردان برای انتخاب استانداران تشکیل شده است دفتر علی کردان ضمن تکذیب این ادعا اعلام کرد که این خبرسازی‌های مجعول انگیزه‌ای جز تضعیف دولت و وزیر محترم کشور ندارد.

این دفتر در ادامه اعلام کرده که وی مطلقا از وجود چنین کمیته‌ای خبر نداشته و عضو این کمیته مجعول نیست و تاکنون نیز در جلسه‌ای که یک سایت برخلاف واقع ادعا کرده شرکت نکرده‌است.

در ادامه توضیح دفتر علی کردان آمده که حتی خبر انتصاب استاندار جدید خراسان رضوی که اخیرا به این سمت منصوب شده را وی از صدا و سیما شنیده است.