کد خبر: 192137

واکنش پرسپولیس به محرومیت سوشا مکانی

عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: متوجه رای قوه قضائیه در خصوص مکانی شده‌ایم و به این تصمیم احترام می‌گذاریم.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: متوجه رای قوه قضائیه در خصوص مکانی شده‌ایم و به این تصمیم احترام می‌گذاریم.

محمدرضا زادمهر در گفت‌وگو با فارس، در خصوص محرومیت سوشا مکانی دروازه‌بان تیم پرسپولیس از حضور در بازی‌های رسمی گفت: ما امروز متوجه این مسئله شدیم و باید بگویم که به رای قوه قضائیه احترام می‌گذاریم و آن را اجرا می‌کنیم.

وی در باره اینکه آیا باشگاه پرسپولیس اقدامی برای حل این مشکل کرده است یا نه، افزود: باشگاه پرسپولیس پیش از این اقداماتی انجام داده بود اما حالا باید ببینیم با اتفاق جدیدی که رخ داده، چه مسائلی پیش می‌آید. ما هنوز از جزئیات این مسئله اطلاع خاصی نداریم اما به تصمیم اعلام شده احترام می‌گذاریم.

مرتبط ها