کد خبر: 207377

«آقای نخست وزیر» در تالار سوره اکران شد؛

وقتی سوژه برای جوانان، مسئله می‌شود +تصاویر

مستند آقای نخست‌وزیر که روایتی متفاوت از بیست و هشت ماه نخست‌وزیری دکتر محمد مصدق است، امروز 26 مرداد در سالن سوره حوزه هنری با حضور دکتر مجید شاه حسینی، مسعود فراستی، محمدرضا امامقلی کارگردان، امین حسنی تهیه کننده، سعید قاسمی و ... برگزار شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: شب گذشته مستند «آقای نخست وزیر» در حضور جمع کثیری از جوانان و سینماگران رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مستند آقای نخست‌وزیر که روایتی متفاوت از بیست و هشت ماه نخست‌وزیری دکتر محمد مصدق است، امروز 26 مرداد در سالن سوره حوزه هنری با حضور دکتر مجید شاه حسینی، مسعود فراستی، محمدرضا امامقلی کارگردان، امین حسنی تهیه کننده، سعید قاسمی و ... برگزار شد.

مسعود فراستی، منتقد سینما و کارشناس برنامه «هفت» درباره این مستند گفت: «آقای نخست‌وزیر» فیلم بدی نیست و موفق شده سوژه را برای جوانان مسئله کند.

در ابتدای مراسم فیلم مستند «آقای نخست وزیر» برای تماشاگران پخش شد.

در ادامه مجری برنامه میلاد دخانچی از دو منتقد سینما مسعود فراستی و دکتر شاه حسینی دعوت کرد تا درباره این مستند حرف بزنند.

شاه‌حسینی در ابتدا در خصوص مستند «آقای نخست وزیر» گفت: بحث تاریخ معاصر، گمشده اصلی نسل جوان امروز است. این مستند بیشتر به روابط داخلی توجه داشت و بیشتر به تاریخ شفاهی پرداخته است. جای اسناد مکتوب در مستند کم است و اثری  از نامه معروف آیت الله کاشانی به مصدق در مستند وجود ندارد. زمانی که سند مکتوب حذف می‌شود، جای سوال و ابهام باقی می‌ماند.  

فراستی هم درباره این مستند گفت: «آقای نخست‌وزیر» فیلم بدی نیست. موفق شده سوژه را برای جوانان مسئله کند. در برخی لحظات، ریتم کند است و از زمان نخست وزیری تا سقوط مستند را نشان می‌دهد. بخش اعظم مستند آرشیوی است.

شاه حسینی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار داشت: فیلم به عنوان مستند دارای نقاط قوت بسیاری است. کسانی که به عنوان استعمارگر در کشور ایران حاضر شدند، می‌دانستند ما با دیگر کشورها متفاوت هستیم؛ چرا که فتوای علما برای ما خیلی جدی بود. این مستند بیش از هر چیز حس جدیدی را به مخاطب منتقل می‌کند.

شاه‌حسینی ادامه داد: مستند «آقای نخست وزیر» نگاه تازه‌ای دارد. به فتوای آیت الله کاشانی به صراحت نگاه می‌کند و ضمن رعایت انصاف، حرف نو می زند و در حد خاطرات شفاهی به خوبی جلو می رود.

فراستی در پایان تصریح کرد: مستند باید بعد از تماشا من را درگیر کند؛ اما این فیلم اینگونه نبود. سوالی برای من به وجود نیاورد. مصدق انسان است؛ نه تنها یک انسان ملی سیاسی. ما زندگی شخصی مصدق را در مستند مشاهده نمی کنیم؛ با پرداخت به این موضوع به خوبی میتوانیم به جزئیات رفتاری وی پی ببریم .

بعد از صحبت های این دو منتقد،  مراسم با امضای  پوستر از سوی مهمانان خاتمه یافت.

تصاویر مربوط به این مراسم را در ادامه می‌بینید:

مرتبط ها