کد خبر: 220987

محمدرضا پاریاب؛

آغازگر

میان رخدادهای چند دهه اخیر، انتخابات دهم ریاست جمهوری از اهمیت بسزایی برخوردار است و اتفاقاتی که در طی این دوره به وقوع می پیوندد بسیار مهم و البته بعضی از اوقات مایه تاسف و تاثر بوده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمدرضا پاریاب*// رخدادهای ملی در جهت دهی به مجموعه عظیمی که تحت عنوان (تاریخ) شناخته می شود، نقش کلیدی ایفا می کند. از همین رو اینگونه رویدادهای مهم، کشش فراوانی برای درک کنندگان اهمیت تاریخ در سرنوشت ملتهاست. این در حالیست که سرمایه گذاری ها با گرایش و تمایلات مختلف جهت ثبت و ضبط ابعاد وسیع یک رخداد دارای اهمیت، گوهر حقیقت را به شدت در معرض پیرایه ها و دخل و تصرف قرار میدهد.

تحولات ایران در چهار دهه اخیر که از عمر پربرکت انقلاب می گذرد، علاوه بر تاثیرات شگرف در سطح ملی، مناسبات کشورهای سلطه گر و سلطه پذیر تاثیر گذار بوده است. بنابراین رخدادهای ملی نه تنها در داخل با حساسیت مد نظر قرار گرفته بلکه در سطح بین المللی نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.از این رو تحلیل درست می تواند راه گشای بسیاری از مشکلات و موانع قرار بگیرد.

میان رخدادهای چند دهه اخیر، انتخابات دهم ریاست جمهوری از اهمیت بسزایی برخوردار است و اتفاقاتی که در طی این دوره به وقوع می پیوندد بسیار مهم و البته بعضی از اوقات مایه تاسف و تاثر بوده است.

بطوریکه وقایع ۸۸ که در واقع با تلاش های غرب، جنگ روانی را علیه جمهوری اسلامی ایران برپا کردند، شاید تقابل دو جبهه حق و باطل باشد. اما آنچه که در این نوشته اهمیت دارد و بدان پرداخته خواهد شد نامه ای است که آن را سرآغاز تمام اتفاقات سال ۸۸ (فتنه) دانست. ۲ بعد ازظهر ۱۹/۳/۸۸

نامه گلایه آمیز و بدون سلام و والسلام جناب آقای هاشمی رفسنجانی به رهبری معظم به بهانه اظهارات آقای احمدی نژاد در مناظره با میرحسین موسوی نگارش شد. که مسلماً این نامه از جنبه ها و ابعاد مختلف برخوردار است.و نادیده گرفتن آن شاید جایز نباشد.

۱- آیا حاج آقا هاشمی نمی توانست نامه را خطاب به دکتر احمدی نژاد نگارش کرده و در خواست های خود را از ایشان طلب بنماید؟ آنچه که از این نامه استنباط می شود این است که تفرقه افکنی میان دکتر احمدی نژاد و رهبری هدف اصلی این نامه بوده است و لذا سعی شده بود که مواضع احمدی نژاد را خلاف آرمان های امام و انقلاب نشان دهد.

۲- تشبیه غیرمستقیم دولت و شخص آقای احمدی نژاد با دولت و شخص بنی صدر.

۳- ایشان در بخشی از نامه اینطور بیان می دارند که؛ (اینجانب برای پرهیز از آلوده شدن فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات به تشنجات بیشتر از عکس العمل فوری مورد نظر ملت است، خودداری کردم).

۳ الف؛ در این بخش به گونه ای فضا را جلوه می دهد که همین بهانه ای بشود برای ادعای تقلب که در بعد از رای گیری مطرح شد.

۳ ب؛ از تبعات دیگر، زیر سئوال بردن مشروعیت و مکانیزم انتخابات کشور بود.

و بدین گونه بود که فتنه کلید خورد.

* دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد