کد خبر: 225387

همکاری دانشگاه مازندران با دانشگاه افغانستانی +تصاویر

خبرنامه دانشجویان ایران: تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مازندران و دانشگاه البیرونی افغانستان منعقد شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هفته جاری رییس، معاونان و مدیران دانشگاه البیرونی کشور افغانستان میهمان دانشگاه مازندران بودند.

در دیداری که به میزبانی رییس دانشگاه برگزار گردید هیات افغان ابراز امیدواری کردند در راستای تفاهم نامه های منعقده میان دو دانشگاه  بتوانند مقدمات ایجاد و گسترش ارتباطات علمی‌ فیمابین را فراهم آورند.

دکتر میرنیا رییس دانشگاه مازندران ضمن خوشامدگویی به هیات مذکور خواهان ایجاد و گسترش روابط میان دو دانشگاه شد.

در ادامه این نشست رییس دانشگاه با اعطای 5 بورس تحصیلی به اعضای هیات علمی آن دانشگاه موافقت کرده و گفت: دانشگاه البیرونی از جمله دانشگاه های هدف برای جذب دانشجویان غیر ایرانی به شمار می رود . در حال حاضر دانشگاه البیرونی واجد 9 دانشکده  و 7000 دانشجو می باشد که همه در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل بوده و مطلقا دانشجوی ارشد و دکتری ندارد. امید می رود که دانشگاه البیرونی از امتیازات همزبان بودن و عدم نیاز به گذراندن دوره های زبان فارسی و نیز با وجود اشتراکات فرهنگی و تاریخی بین دو کشور، از فرصت و پتانسیل موجود بهره برداری نماید. وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری نیز در سخنان اخیر خود تاکید مؤکد بر ارتباطات تنگاتنگ علمی و فرهنگی با دانشگاه های کشور افغانستان داشته اند.

مرتبط ها