کد خبر: 232296

اژه‌ای جایگزین رئیسی شد

در این جلسه حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای معاون اول قوه‌ قضائیه با اکثریت آراء جایگزین آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جموری شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: سخنگوی شورای نگهبان گفت: غلامحسین محسنی‌اژه‌ای جایگزین سیدابراهیم رئیسی در هیئت نظارت بر انتخابات شد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از تسنیم عباسعلی کدخدایی با اشاره به جلسه امروز این شورا، گفت: با توجه به استعفای آیت‌الله رئیسی از عضویت در هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست‌جمهوری، جایگزین وی برای این هیئت انتخاب شد.

وی افزود: در این جلسه حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای معاون اول قوه‌ قضائیه با اکثریت آراء جایگزین آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جموری شد.

مرتبط ها