کد خبر: 242092

تا کی جوانان را با عینک حجاب ببینیم؟

اگر بخواهیم با بودجه مراکز دولتی مساجد را اداره کنیم فعالیت های فرهنگی خود را روی گسل زلزله بنا کردیم.

خبرنامه دانشجویان ایران: اگر بخواهیم با بودجه مراکز دولتی مساجد را اداره کنیم فعالیت های فرهنگی خود را روی گسل زلزله بنا کردیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مساجد نیوز، حجت الاسلام حسن اسکندری، امام جمعه بوئین و میاندشت در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی مساجد نیوز، درخصوص دلایل مسجد گریزی جوانان گفت:

«یکی از دلایل گریز جوانان از مساجد، نبود رفاقت در مساجد است و قوی بودن رفاقت های بیرون از مساجد است، بنابراین باید رفاقت در فضای مسجد را بیشتر کنیم».

وی افزود: «برای ایجاد رفاقت در میان جوانان و مساجد ائمه جماعات، هیأت امنا و خادمان مساجد و نمازگزاران نباید صرفاً به پوشش ظاهری جوانان توجه کرده و بر این اساس درباره آنها قضاوت داشته باشند.

امام جمعه میاندشت، با اشاره به اینکه اخلاق و رفتار مسئولان و نمازگزاران مسجدی بسیار در جذب جوانان به مسجد اثر دارد، عنوان کرد: «اخلاق خادمان و نمازگزاران مساجد، نگاه تربیتی هیأت امنای مسجد در جذب جوانان به مسجد بسیار موثر است».

حجت الاسلام اسکندری بیان داشت: «امروز بسیاری از مسئولان به این نتیجه رسیدند که برای نتیجه گرفتن از مسائل فرهنگی و رسیدن به آرمان‌های انقلاب باید مسجد محور قرار گیرد».

وی درباره مصادیق رفاقت در مسجد، ابراز کرد: «یک نمونه آن این است که نباید هیأت امنای مساجد به هر کس واگذار شود بلکه باید به اشخاصی آموزش های لازم در زمنیه اخلاقی داده شود که مهارت‌ کافی برای جذب جوانان به مسجد را داشته باشند».

امام جمعه میاندشت، درباره برپایی کلاس های فرهنگی در مساجد، بیان داشت: «نتیجه کار فرهنگی در غیرمساجد خیلی موثر نخواهد بود بلکه شایسته است که این کلاس ها در مساجد برگزار شود یعنی فضای مساجد گسترش یافته و فعالیت های فرهنگی در آن افزایش یابد».

حجت الاسلام اسکندری، با بیان اینکه باید مساجد به لحاظ خدماتی و مالی بیشتر به صورت مردمی اداره شوند و دولت بر آن نظارت داشته باشد، خاطرنشان کرد:

«اگر بخواهیم با بودجه مراکز دولتی مساجد را اداره کنیم فعالیت های فرهنگی خود را روی گسل زلزله بنا کردیم».

مرتبط ها