کد خبر: 250140

۶ درخواست بسیج دانشجویی دانشگاه رازی از نمایندگان کرمانشاه

این وضعیت در حالی رخ داد که بسیج دانشجویی دانشگاه رازی به صورت خودجوش با اعزام ۶۰ نفر از نیروهای خود در ساعت ۵ صبح به منطقه شاهد عدم همکاری و بی برنامگی نیروهای لشکری و کشوری بودند. و این بی برنامگی تا به الان ادامه داشته است.

خبرنامه دانشجویان ایران: بسیج دانشجویی دانشگاه رازی در نامه ای به  نمایندگان مجلس استان کرمانشاه برخی از مشکلات مناطق زلزله زده را تشریح و خواستار عذرخواهی رئیس جمهور شد.

در بخشی از این نامه آمده است: با کمال تاسف بایستی گفت که امروز و دیشب کمترین تدبیر و مدیریت لازم جهت رسیدگی به مناطق زلزله زده و تهیه نیازهای اولیه اعم از آب، جیره ی خشک، پتو و چادر صورت گرفت. و تنها تعدادی از اعضای هلال احمر در صبح امروز با حضور در منطقه بدون داشتن امکانات لازم تنها سردرگم بودند و سازماندهی متناسب با شرایط صورت نگرفته بود.

متن این نامه به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

مردم مناطق زلزله زده ی استان کرمانشاه امروز را با تشنگی و بی آبی سر کردند و امشب را در سرمای زیر صفر درجه در حالی که عزیزانشان را در زیر آوارها مدفون نگه داشتند بایستی شب دیگری را سر کنند.

این وضعیت در حالی رخ میدهد که بی تدبیری و بی کفایتی مسئولین و ستاد بحران را بیش از پیش نشان داد (البته این بار به قیمت جان صدها انسان).

با کمال تاسف بایستی گفت که امروز و دیشب کمترین تدبیر و مدیریت لازم جهت رسیدگی به مناطق زلزله زده و تهیه نیازهای اولیه اعم از آب، جیره ی خشک، پتو و چادر صورت گرفت. و تنها تعدادی از اعضای هلال احمر در صبح امروز با حضور در منطقه بدون داشتن امکانات لازم تنها سردرگم بودند و سازماندهی متناسب با شرایط صورت نگرفته بود.

این وضعیت در حالی رخ داد که بسیج دانشجویی دانشگاه رازی به صورت خودجوش با اعزام ۶۰ نفر از نیروهای خود در ساعت ۵ صبح به منطقه شاهد عدم همکاری و بی برنامگی نیروهای لشکری و کشوری بودند. و این بی برنامگی تا به الان ادامه داشته است.

لذا انتظار میرود در جلسه ی فردا صبح با رئیس جمهور چند چیز مورد جمع بندی و نتیجه ی نهایی قرار گیرد:

۱- عذرخواهی رسمی شخص اول اجرایی کشور(رئیس جمهور) از مردم منطقه به خاطر بی کفایتی و بی تدبیری مسئولین استانی و کشوری.
۲- تهیه چادر و توزیع عادلانه ی آن در روستا ها و شهر های زلزله زده در کمتر از ۲۴ ساعت.
۳- تامین آب و جیره ی خشک.
۴- همکاری و فراخوان سراسری کشوری برای رساندن کمک های مردمی به منطقه با اعلام 1 روز اعزای عمومی در سراسر کشور.
۵- همکاری با نیروهای مردمی در منطقه و قرار دادن امکانات حمل نقل برای عبور رو مرورشان.
۶- همکاری تمام عیار با نیروهای جهادی اعزامی به منطقه در روزهای اتی جهت بازسای منازل.(تامین اعتبارات لازم، امکانات لجستیکی، حمل و نقل و...)

مرتبط ها