کد خبر: 260822

اخراج ۳۷۰۰ کارگر ایرباس

۳۷۰۰ نیروی متعلق به شرکت ایرباس در فرانسه، آلمان، اسپانیا و در فیلتون نزدیکی بریستول در انلگیس از کار بیکار شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از فارس، در پی تأیید توقف تولید دو نوع هواپیمای شرکت هواپیمای ایرباس فرانسه، همین مسئله باعث می‌شود ۳۷۰۰ نیروی متعلق به این شرکت در فرانسه، آلمان، اسپانیا و در فیلتون نزدیکی بریستول در انلگیس از کار بیکار شوند.

این شرک هواپیمایی گفته است که دو مدل هواپیمای سوپر جت A۳۸۰ و A۴۰۰ هواپیمای نظامی خود را متوقف خواهد کرد.

بر اساس گزارش گاردین در حالی که در ماه ژانویه تولید هواپیمای A۳۸۰ تضعیف شده بود و در آستانه تعطیلی بود لحظات‌ آخر سفارش ۱۶ میلیارد دلاری برای ساخت ۱۶ هواپیما از امارات متحده عربی دریافت کرد.

به هر حال تقاضا برای این نوع هواپیما بسیار کم است و ایرباس گفته است که تحویل این هواپیماها از سال ۲۰۲۰ آغاز می‌شود و سالانه ۶ هواپیما تحویل خواهد شد. پیش از این اعلام شده بود این شرکت می‌تواند سالانه ۱۲ هواپیما تحویل دهد.

مرتبط ها