کد خبر: 321022

اولویت صندوق رفاه دانشجویان تهیه غذای با کیفیت دانشجویی است

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: اولویت این صندوق قبل از شروع سال تحصیلی 98-99 رایزنی با 3 دستگاه متولی موادخوراکی برای تهیه اقلام مورد نیاز غذای دانشجویی برای دانشگاه‌ها است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم درباره اقدامات انجام شده در رابطه بی کیفیتی غذای بوفه‌های دانشگاه گفت: صندوق رفاه دانشجویان برای تهیه اقلام مواد غذایی برای دانشگاه ها در حال رابزنی با وزارت جهاد کشاورزی، شرکت امور پشتیبانب دام و شرکت امور بازرگانی است.

با بیان اینکه حمایت از تهیه غذای دانشجویی در دستور کار قرار دارد، گفت: یکی از برنامه‌های صندوق رفاه دانشجویان برای سال تحصیلی جدید رایزنی با 3 دستگاه  متولی تهیه موادخوراکی برای تهیه اقلام غذایی برای  دانشگاه ها است که در این رابطه در حال برقراری تفاهم نامه هستیم.

مطیعی اضافه کرد: امسال با توجه به تورم و افزایش قیمت اقلام خوراکی این صندوق برای کمک به دانشگاه‌ها و کاهش هزینه های غذای دانشجویی در حال تلاش است تا با کمک دستگاه های متولی مواد خوراکی مورد نیاز دانشگاه ها را با قیمت مناسب تهیه و در اختیار آنها قرار دهد.

وی درباره مرحله دوم کمک صندوق رفاه برای تجهیز خوابگاه های دانشگاه ها ادامه داد: دومین پرداخت اعتبار کمکی این صندوق به دانشگاه ها بعد از بازدید کارشناسی از میزان پیشرفت فیزیکی بازسازی و همچنین تعمیر و تجهیز خوابگاه ها انجام می شود.

مرتبط ها