کد خبر: 324573

«فضای مجازی» سلامت دختران را به خطر می‌اندازد

کارشناسان علمی تأکید می‌کنند، دختران وابسته به فضای مجازی تنها با 3 بار بررسی شبکه‌های اجتماعی در طی روز، رضایت کمتری از زندگی خود دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، دختران نوجوان که سه بار در روز از رسانه های اجتماعی استفاده می‌کنند، احتمالاً مضطرب‌ترند.

این اضطراب از خواب کمتر و عدم فعالیت فیزیک نشأت میگیرد؛ این دسته از دختران همچنین در معرض زورگویی سایبری قرار دارند.

محققان دانشگاه کالج لندن، استفاده از رسانه‌های اجتماعی و در مقابل آن  سلامت روان  دختران در سنین 13 تا 16 سالگی را دنبال کردند و درنهایت دریافتند، هرچه دختران نوجوان بیشتر از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، استرس روانی بیشتری را متحمل می‌شوند.

کارشناسان علمی تأکید می‌کنند، دختران وابسته به فضای مجازی تنها با 3 بار بررسی شبکه‌های اجتماعی در طی روز، رضایت کمتری از زندگی خود دارند و همین رضایت ناکافی آنها را در معرض افسردگی و در مراحل پیشرفته‌تر، خودکشی قرار می‌دهد.

در این پژوهش 13 هزار دانش‌آموز از یک هزار مدرسه تحت بررسی قرار گرفتند و به خوبی مشخص شد، رسانه‌های اجتماعی و به طور کلی فضای مجازی تا چه حد بر روان دختران نوجوان تأثیر منفی به جای می‌گذارد.

کارشناسان دانشگاه کالج لندن دریافتند، میزان اضطراب در دختران نوجوان که بیشتر از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، دست کم با افزایش 28 درصدی همراه است.

مرتبط ها