کد خبر: 326584

مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی سند ملی می‌شود

در دیدار دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران مصوب شد که تمامی مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان "سند ملی" در آرشیو ملی ایران ثبت و نگهداری شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، دکتر سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با دکتر اشرف بروجردی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در سخنانی نسبت به نشر دیجیتال و اجتماعی شدن کتابخانه ملی تاکید کرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه رجوع بیشتر مخاطبان به پایگاه های داده‌ها، جای مراجعه به کتابخانه‌ها را گرفته، ادامه داد: سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، باید تبدیل به یک برند ملی شود.

حجت الاسلام عاملی لیستی از 2300 مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال 1363 را به رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی اهداء کرد و طی مفاهمه‌ای؛ مصوب شد تا تمام مصوبات این شورا از زمان تاسیس به‌عنوان سند ملی در آرشیو ملی ایران ثبت و نگهداری شوند.

همچنین دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی لیست 2700 سند دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی را نیز تقدیم معاون اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی کرد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، تعدادی از آثار منتشر شده توسط دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی توسط حجت الاسلام عاملی به دکتر بروجردی اهداء شد.

مرتبط ها