کد خبر: 334968

۵۹ نفر قربانی گازگرفتگی در کشور

رئیس سازمان اورژانس کشور با اعلام آخرین آمار مسمومیت با گاز منوکسید کربن در کشور گفت تاکنون ۵۹ نفر براثر گازگرفتگی جان خود را در کشور از دست‌ داده‌اند.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس سازمان اورژانس کشور با اعلام آخرین آمار مسمومیت با گاز منوکسید کربن در کشور گفت تاکنون ۵۹ نفر براثر گازگرفتگی جان خود را در کشور از دست‌ داده‌اند.

پیرحسین کولیوند، رییس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با پانا درباره آخرین آمار مسمومیت با co از ۱ مهر لغایت ۲۴ آبان ۱۳۹۸ گفت: در مجموع تعداد ۹۰۳ نفر بر اثر گازگرفتگی مسموم و یا فوت شده‌اند. از این تعداد ۶۳۶ نفر به بیمارستان منتقل و ۲۱۴ نفر در محل درمان شده‌اند.

وی با بیان اینکه ۵۳ نفر بر اثر گازگرفتگی جان خود را از دست داده‌اند، تصریح کرد: استان‌های تهران با ۱۵۶ نفر، آذربایجان شرقی با ۸۹ نفر و خراسان رضوی با ۸۸ نفر بیشترین آمار مسمومیت با گاز منوکسیدکربن را دارند.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به آمار جانباختگان مسمومیت بر اثر گازگرفتگی در استان‌های کشور گفت: استان تهران با ۸ نفر، فارس با ۸ نفر، مازندران با ۵ نفر و اصفهان با ۵ نفر بیشترین آمار جان‌باختگان ن بر اثر مسمومیت با گاز منوکسید کربن را دارند.

مرتبط ها