کد خبر: 335043

دستورالعملی برای تعیین قیمت در بوفه دانشگاه

معاون دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه به هر حال مدیریت این بوفه ها با بخش خصوصی است و آن ها هم به دنبال منافع و سود بیشتر هستند، افزود: در شروط پیمان نامه این گونه موارد ذکر شده اما متوجه شدیم صرف ذکر این شروط فایده ای ندارد.

خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، معاون دانشجویی دانشگاه تهران از تهیه و تدوین دستورالعملی برای تعیین حداقل و حداکثر قیمت ها در بوفه های تمامی دانشکده ها خبر داد.

سعید حبیبا درباره مغایرت قیمت ها در بوفه پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران و اعتراض دانشجویان به این موضوع، گفت: بوفه ها در دانشکده های دانشگاه تهران به مناقصه گذاشته می شود و هر کسی که برنده شد مدیریت آن را بر عهده می گیرد. پس از اعتراض دانشجویان روی این موضوع حساس شدیم و قیمت ها را مورد بررسی قرار دادیم.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه به هر حال مدیریت این بوفه ها با بخش خصوصی است و آن ها هم به دنبال منافع و سود بیشتر هستند، افزود: در شروط پیمان نامه این گونه موارد ذکر شده اما متوجه شدیم صرف ذکر این شروط فایده ای ندارد.

حبیبا از تهیه و تدوین دستورالعملی برای تعیین حداقل و حداکثر قیمت ها در بوفه های تمامی دانشکده ها خبر داد و گفت: قیمت های پیشنهادی دانشگاه برای همه‌ بوفه های دانشکده ها لازم الاجرا است.

اخیرا دانشجویان پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران نسبت به مغایرت لیست قیمت بوفه‌ی هنر با لیست اعلام شده توسط امور دانشجویی دانشگاه‌ و همچنین فروش اجناس تاریخ گذشته در بوفه‌ی هنرها اعتراض کردند.

مرتبط ها