کد خبر: 3682

بازهم رعایت آداب اجتماعی به سبک فوتبالی ها

گزارشگر دیدار تیم‌های تراکتورسازی تبریز و پاس همدان علاوه بر اشتباهاتی که در ارائه گزارش بازی داشت، در چند مرحله با به کار بردن اصطلاحات عجیب و غریب و غیر متعارف موجبات تعجب بینندگان را فراهم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، گزارشگر تلویزیون تبریز در بازی روز گذشته تراکتورسازی تبریز و پاس همدان، علاوه بر اشتباهات زیادی که در کار گزارش داشت، به بازیکنان تیم فوتبال پاس نیز توهین کرد.

وی در دقایق ابتدایی بازی، پس از به هدر رفتن ضربه پنالتی مهرداد اولادی با خطاب قرار دادن بازیکنان پاس گفت: «حالا همدانی‌های رنگ رو پریده به بازی بر می‌گردند» و سپس جاسم کرار بازیکنان تراکتور سازی را مفقود‌الاثر خطاب کرد.

گزارشگر تلویزیون تبریز که مشخص بود بعد از هفته‌ها تعطیلی لیگ برتر حسابی احساسی شده است در تائید ارتباط خوب تراکتورسازی با هوادارانش گفت: «رابطه بازیکنان و هواداران تراکتورسازی مانند رابطه عاشق و معشوق است».

وی در ادامه به مهاجمان تراکتورسازی لقب آنتی گل (ضد گل) داد و در زمانی که یدالله اکبری پشت ضربه ایستگاهی قرار گرفته بود، گفت: «حالا یدالله اکبری ژست می‌گیره که ضربه را بزند».

وی در خصوص شوت از راه دور پولادی نیز اظهار داشت: «یک ضربه دور برد از مهرداد پولادی» و فاصله ضربه پیمنتا با تیر دروازه پاس را «میکرو میلیمتری» دانست.

وی کارت زرد مجید حیدری را به نام مجید غلام نژاد ثبت کرد و در مورد نتیجه نگرفتن‌های تراکتورسازی گفت: «تراکتور شخم می‌زند اما تیم‌های دیگر درو می‌کنند!».

گزارشگر تبریزی، اهوازی‌ها را هم از صحبت‌هایش بی‌نصیب نگذاشت و برای تعریف از تعداد هواداران تراکتورسازی گفت که شهرهایی هستند که تیم‌هایشان قهرمان لیگ برتر شده اما یک هزار هوادار هم ندارند.

مرتبط ها