کد خبر: 3766

حامی موسوی: فعالیت حزبی در دانشگاه؛ نه!

عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی گفت: وجود احزاب در دانشگاه‌ها موجب می‌شود عده‌ای در این مکان فرهنگی با پوشش‌های مختلف کار حزبی انجام دهند که این به نفع دانشجویان نیست و موجب عقب ماندگی و گرفتاری در برخی مسائل می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مصطفی کواکبیان که شامگاه دیروز به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در سالن اجتماعات شهید خودسیانی این دانشگاه سخن می گفت اظهار داشت: ما اعتقاد داریم نان عده‌ای در تنور خشونت، فتنه، اغتشاش و شلوغ‌کاری‌های افرادی که نمی‌خواهند در کشور وحدت حاکم باشد پخت می‌شود، اما اینها هیچ کاری از پیش نخواهند برد.

دبیر کل حزب مردم سالاری گفت: تعامل مجلس با دولت و کوتاه آمدن در برابر منویات دولت حدی دارد و اگر احساس شود توجهی به ملت از سوی دولت صورت نمی‌گیرد نمایندگان ساکت نخواهند نشست چرا که این وظیفه مجلس است که حرف دل مرم را بزند.

کواکبیان ادامه داد: اگر امروز مجلس با مردم باشد وحدت مستمر بر کشور حاکم خواهد شد اما اگر مردم را از دست بدهیم و اتحاد عمومی ایجاد نکنیم مجبور به پناهنده شدن به قدرت‌های خارجی هستیم.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه امروز باید مجلس چشم و گوش ملت باشد گفت: آنهایی که می‌گویند منتقدین دولت ضد ولایت فقیه هستند باید بدانند قرار نیست تمام کارهای دولت را ولی فقیه تائید کند و این در حالی است که دولت نشان داده است که در برخی مواقع حرف ولایت فقیه را نیز گوش نداده است.

وی گفت: اگر وحدت و یگانگی بین مجلس و دولت وجود داشت آمریکا و فرانسه و انگلیس جرأت این همه فشار به ایران را در موضوع هسته‌ای نداشت اما بعضی ها فکر می‌کنند با خشونت و بازداشت مشکلات حل می‌شود در حالی که اینگونه نیست و باید مردم را در تمام امورات قانع کرد.

کواکبیان ضرورت اتحاد مردم در تمام عرصه‌ها را یادآور شد و افزود: ما خواستار ایجاد نشاط روزهای قبل از انتخابات هستیم و انتظار داریم هرچه سریع‌تر این دلخوری‌ها از بین برود.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی محور میثاق ملت ایران را قانون اساسی عنوان و تصریح کرد: همه چیز در قانون اساسی مشخص شده است و بدون هیچ کم و کاستی در مجلس باید عمل شود در غیر اینصورت بزرگ‌ترین ضربه را در منافع ملی متحمل خواهیم شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود هوشیاری و آگاهی دانشجویان را یادآور شد و گفت: وجود و فعالیت احزاب در دانشگاه‌ها معنایی ندارد و نباید شاخه‌های احزاب در دانشگاه‌ها فعالیت کنند.

وی افزود: وجود احزاب در دانشگاه‌ها موجب می‌شود عده‌ای در این مکان فرهنگی با پوشش‌های مختلف کار حزبی انجام دهند که این به نفع دانشجویان نیست و موجب عقب ماندگی و گرفتاری در برخی مسائل می‌شود.

کواکبیان به برخی از فسادهای اداری در کشور اشاره کرد و گفت: طبق آمارهای موجود ایران سومین کشور دارای فساد مالی در دنیاست و دلیل این رانت‌خواری‌ها در کشور باید مشخص شود.

وی خاطرنشان کرد: یک عده چنین فکر می‌کنند که اگر این رانت‌ها وجود نداشته باشد نمی توانند در راس قدرت باشند و با این اندیشه منافع ملت را با رانت نابود می‌کنند، اما اگر قانون اساسی در کشور ملاک باشد افرادی که از ملت و دولت رانت‌خواری می‌کنند نمی‌توانند قانون را دور بزنند و به هر نحو منافع ملت را از بین ببرند.

مرتبط ها