کد خبر: 412544

مدیر حوزه‌های علمیه:

لزوم ورود بانوان به عرصه علوم اسلامی به صورت ورود تعریف‌شده

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: در تحولات برنامه‌ای حوزه یکی از محوری‌ترین عرصه‌ها مقوله "زن و خانواده" می‌باشد و لازم است که ورود بانوان به عرصه علوم اسلامی یک ورود قاعده‌مند و تعریف‌شده باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ آیت‌الله علیرضا اعرافی ظهر امروز در دیدار با انسیه خزعلیمعاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا با دوری از هرگونه افراط‌ وتفریطی که حقوق معنوی زنان را تحت تأثیر قرار می‌دهد جایگاه حقیقی زنان را به آن‌ها برگردانیم.

وی افزود: در تحولات برنامه‌ای حوزه یکی از محوری‌ترین عرصه‌ها مقوله "زن و خانواده" می‌باشد و لازم است که ورود بانوان به عرصه علوم اسلامی یک ورود قاعده‌مند و تعریف‌شده باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور بیان کرد: حوزه علمیه قم که در آستانه یک صدمین سال بازتاسیس آن هستیم، در چهل‌سالگی خود منشاء انقلاب اسلامی شد که در جهان موجب برکات زیادی شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری بابیان اینکه طرح مسئله نیازسنجی درست در حوزه‌های مختلف ازجمله حوزه زنان یکی از برنامه‌های پیش روی حوزه علمیه است، گفت: حرکت عظیمی در حوزه تحقیقات و گفتمان سازی در حوزه‌های علمیه شروع‌شده و ما آماده‌ایم با برنهادی یک برنامه 5 ساله مشترک داشته باشیم.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به لزوم گفتمان سازی دیدگاه اسلام راجع به زن و خانواده افزود: نظریه زن و خانواده در اسلام به‌خوبی تبیین شده است و لازم است که همه ما در حوزه و دانشگاه به آن بپردازیم و تبیین و گفتمان سازی لازم صورت گیرد که متأسفانه در این عرصه ما ضعف داریم.

استاد حوزه علمیه بابیان اینکه در حال حاضر 20 طرح تحولی در حوزه زنان آماده‌شده است،  تصریح کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌های دولتی با بهره‌گیری مناسب بتوانند درخور جامعه زنان ایرانی برنامه‌ریزی‌های مناسبی انجام دهند.

آیت‌الله اعرافی ادامه داد: نیازسنجی درست یکی از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه‌های علمیه است، حرکت عظیمی در حوزه تحقیقات و گفتمان سازی در حوزه‌های علمیه آغازشده و ما آماده‌ایم با برنهادی در قالب یک برنامه 5 ساله مشترک در هر عرصه‌ای به‌ویژه عرصه بانوان همکاری داشته باشیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد:  اگر ما گفتمان انقلاب اسلامی را یک گفتمان نو و مترقی بدانیم حتماً مقوله زن و خانواده یکی از ده مسئله محوری و اساسی این گفتمان خواهد بود که از اهمیت بسزایی برخوردار است.

مرتبط ها