کد خبر: 431555

بعد از ماه رمضان چه تغذیه ای داشته باشیم؟

در ماه رمضان به علت کم شدن وعده‌های غذایی و گرسنگی طولانی مدت چربی سوزی و سوخت و ساز بدن نسبت به ماه‌های دیگر سال دچار تغییر می‌شود بنابراین، بعد از ماه رمضان، در نوع تغذیه باید دقت کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» مهنوش صاحبدل کارشناس تغذیه گفت: با توجه به اینکه بعد از ماه مبارک رمضان که وزن و چربی و قند خون متعادل شده است، توصیه می‌شود که روزه‌داران در برنامه غذایی خود تعادل و تنوع داشته باشند.

وی اظهار کرد: بعد از ماه مبارک رمضان غذاها را در حجم کم و در تعداد وعده بیشتر میل کرده و در طول روز ۳ وعده غذای اصلی شامل صبحانه، ناهار و شام و ۲ تا ۳ میان‌وعده مصرف کنید. بدن انسان برای حفظ سلامتی خود همواره مقداری از چربی و مواد غذایی را در نقاط مختلف ذخیره می‌کند. به مرور زمان چربی‌های ذخیره شده تغییر رنگ داده و فشرده می‌شوند و احتمال این‌که مورد استفاده مجدد قرار بگیرند، بسیار کم می‌شود.

وی افزود: روزه‌داری به بدن فرصتی می‌دهد تا این چربی‌ها را از ذخایر آن آزاد کرده، مصرف کند و پس از پایان روزه‌داری به جای آن چربی تازه و مناسب‌تری جایگزین کند.

رژیم کم چرب برای بعد از ماه رمضان
صاحبدل ادامه داد: در صورتی که بعد از ماه مبارک رمضان، رژیم غذایی متعادل و متنوع و با چربی کم استفاده نشود، دوباره چربی‌های غذا به چربی ذخیره تبدیل شده که می‌توانند موجب افزایش چربی خون، فشارخون، اضافه وزن، سکته قلبی، مغزی و سایر بیماری‌ها شوند؛ بنابراین توصیه می‌شود که روزه‌داران بعد از ماه مبارک رمضان که وزن و چربی و قند خون متعادل شده است، در برنامه غذایی خود تعادل و تنوع داشته باشند.

مرتبط ها