کد خبر: 438125

«سلام فرمانده» سرود سال شد

جشنواره بین‌المللی سرود فجر، استعدادیابی امروز چهارشنبه ۲۲ تیر به کار خود پایان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» جشنواره سرود فجر با حضور گروه‌های سرود سراسر کشور برگزار و برگزیدگان معرفی شدند.

زیبایی نژاد، رئیس مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری بسیج در این زمینه گفت: جای خالی جشنواره ملی سرود در کشور حس می‌شد پس جشنواره سرود ملی فجر با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد راه اندازی شد و همه‌ی مجموعه‌های فرهنگی دست به دست هم دادند و این کار صورت گرفت.

رئیس مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری بسیج، ۲ هزار و ۶۰۰ گروه در این جشنواره ثبت نام کردند که مجموعا این‌ها ۳ هزار و ۸۰۰ اثر ارسال کردند و در نهایت ۵۵۵ گروه پذیرفته شدند و در ۳۱ استان اجرای زنده انجام دادند و الان نزدیک به ۷۰ گروه منتخب داریم.

به گفته زیبایی نژاد، این گروه‌ها در بخش‌های تولید سرود، بازخوانی سرود، آکاپلا (همخوانی بدون موسیقی) و بخش ویژه جشنواره با موضوع شهید حاج قاسم سلیمانی، با هم رقابت کردند.

او همچنین گفت: سرود «سلام فرمانده» می‌تواند محصول جریان‌سازی سرود باشد و قرار است سلام فرمانده سرود ماندگار سال شود.