کد خبر: 439785

وحیدی برای بررسی شرایط بعد از سیل وارد رفسنجان شد

وزیر کشور برای بررسی آخرین وضعیت سیلاب وارد رفسنجان شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، در پی وقوع سیل و آبگرفتگی شدید شهر رفسنجان، وزیر کشور برای رسیدگی به وضعیت این شهر دقایقی پیش با استقبال استاندار کرمان و جمعی از مسئولین استانی و محلی وارد رفسنجان شد.

وزیر کشور و سایر مسئولان در راه رفسنجان قرار است طی بازدید میدانی هرچه سریع‌تر نسبت به فروکش کردن این اوضاع بحرانی شهرستان تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.

وحیدی که از روز جمعه تا کنون در مناطق مختلف حادثه دیده ناشی از بارش شدید و سیل آسا حضور یافته است تا هماهنگی لازم به منظور بسیج امکانات و ظرفیت ها را برای امداد رسانی به حادثه دیدگان و بازگرداندن شهر به وضعیت عادی به عمل آورد، ظهر یکشنبه وارد شهر رفسنجان در استان کرمان شد.

دکتر وحیدی پیش از این خود را به منطقه امام زاده داوود تهران و همچنین شهر یزد رسانده بود تا از نزدیک وضعیت این مناطق و خسارات ناشی از سیل را بررسی کند.

مرتبط ها