کد خبر: 445494

برگزاری مراسم وداع با پیکر شهدا در زاهدان

مراسم وداع با پیکر شهدای استان سیستان و بلوچستان امشب با حضور فرمانده نیروی زمینی سپاه در زاهدان برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، در این مراسم که امشب با حضور سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مسئولان و مقامات استان سیستان و بلوچستان در حسینیه عاشقان ثارالله زاهدان برگزار شد، شرکت‌کنندگان با برگزاری مراسم عزاداری با پیکر شهیدان حمیدرضا هاشمی، آذر شکر و محمدامین عارفی از شهدای سپاه استان سیستان و بلوچستان وداع کردند.

پیکر شهید پاسدار سردار سیدحمیدرضا هاشمی معاون اطلاعات سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان ساعت 9:30 فردا یکشنبه دهم مهرماه 1401  از میدان خاتم تا گیت فرودگاه زاهدان تشییع و پس از آن برای خاکسپاری به زادگاهش استان کرمان انتقال داده می‌شود.

روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق کشور امروز با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در حادثه تروریستی روز گذشته زاهدان، سرهنگ پاسدار سیدحمیدرضا هاشمی، پاسدار شهید محمد امین آذرشکر، و بسیجی شهید محمد امین عارفی به شهادت رسیده‌اند. در این حادثه همچنین 32 نفر مجروح شده‌اند.

مرتبط ها