کد خبر: 449928

برگزاری مراسم گرامیداشت شهید معصومی فردا در لامرد

مراسم گرامیداشت یاد و خاطره دانشمند جهادگر، شهید سید فریدالدین معصومی فردا در شهرستان لامرد برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مراسم بزرگداشت دانشمند انقلابی و مدیر جهادگر، شهید سید فریدالدین معصومی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری برق و انرژی غدیر، فردا (پنج‌شنبه 19 آبان ماه) در حسینیه اعظم حضرت زینب (س) شهرستان لامرد به عنوان نخستین خاستگاه مدیریت جهادگونه شهید معصومی برگزار می‌شود.

این مراسم از ساعت 9 صبح الی 11 و با حضور مسئولان استان فارس و شهرستان لامرد، اقشار مختلف مردم و تلاشگران صنعت برق و با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین سیدجواد موسوی، امام جمعه موقت لامرد و با مرثیه‌سرایی ذاکر اهل بیت (ع) حاج سید جلیل احمدی برگزار خواهد شد.

شهید سیدفریدالدین معصومی از جوانان نخبه میهن اسلامی بود که پیش از انتصاب به‌عنوان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری برق و انرژی غدیر، در دوران مدیریت شرکت غدیر انرژی لامرد، با مدیریت احداث ۲ پست ۴۰۰ و ۲۳۰ کیلوولت و ۲ خط انتقال منشعب از نیروگاه عسلویه، زمینه تامین 520 مگاوات برق برای بزرگترین مجتمع تولید آلومینیوم جنوب کشور (سالکو) و اشتغالزایی برای 2500 نفر از جوانان منطقه را فراهم کرد.

بهمن ‌ماه سال گذشته نیز با مدیریت آن شهید والامقام، پروژه احداث نیروگاه 913 سیکل ترکیبی مگاواتی لامرد در منطقه ویژه اقتصادی این شهرستان آغاز شد که هم‌اکنون 42 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

سرانجام این مدیر توانمند و جهادگر که برای پیگیری تکمیل پروژه نیروگاه لامرد به استان فارس سفر کرده بود، در حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) به فیض شهادت نائل شد.

مرتبط ها