کد خبر: 466957

جهان، در روزی که گذشت (۲۵ فروردین ۱۴۰۲)

مهم ترین عناوین اخبار سراسر جهان در روزی که گذشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهم ترین عناوین اخبار سراسر جهان در روزی که گذشت.

جهان، در روزی که گذشت (۲۵ فروردین ۱۴۰۲)

هزاران فلسطینی سحرگاه امروز بعد از برگزاری نماز صبح در مسجدالاقصی، به ندای «کرانه باختری، سپر بیت‌المقدس» پاسخ دادند.

سید حسن نصرالله: پیام ما به دشمن این است که قدس هرگز فراموش نمی‌شود/ صهیونیست‌ها در رعب و وحشت هستند و انشاالله نابود خواهند شد/بیت‌المقدس خط قرمز است.

سخنگوی فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام): پس از یک سری حملات موشکی و پهپادی به نیروهای آمریکایی در سوریه در اواخر ماه مارس، ۱۱ مورد دیگر از آسیب مغزی در میان نیروهای آمریکایی شناسایی شده است.

در اولین مرحله از روند اجرای توافق تبادل اسرای یمنی، هواپیمای حامل ۱۲۵ اسیر یمنی آزاد شده وارد فرودگاه صنعا شد.

منابع عبری از حمله سایبری به سایت‌های بانک‌ها و پست رژیم صهیونیستی خبر دادند.

سیدمقتدی صدر. رهبر جریان صدر همه فعالیت‌های این جریان را  به‌جز نماز جمعه و بنیاد میراث شهید صدر را به‌مدت دست‌کم یک‌سال به‌حالت تعلیق درآورد.

پس از سه ماه تظاهرات مردم فرانسه به طرح اصلاح قانون بازنشستگی امانوئل ماکرون، شورای قانون اساسی این کشور افزایش سن بازنشستگی از ۶۲ به ۶۴ سال را بلامانع دانست.

مرتبط ها