به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، اظهارنظر اخیر «ایلان ماسک»، مالک توییتر و از کارآفرینهای مطرح آمریکایی علیه «جورج سوروس» میلیاردر یهودیتبار او را به آماج حملات رسانههای جریان اصلی تبدیل کرده است.
ایلان ماسک در روزهای گذشته «جورج سوروس را که به دلیل نقشآفرینیهایش در براندازی دولتهای چندین کشور به «پدر انقلابهای رنگی» معروف است با «مگنیتو» شخصیت شرور و ضد قهرمان کتابهای کمیک مقایسه کرده بود.
ماسک که دارنده بیشترین سهام شرکت خودروسازی «تسلا» است دوشنبه قبل در توییتی نوشته بود: «سوروس (فردی که گفته میشود خودش هم بازمانده هولوکاست ادعایی است) من را یاد مگنیتو میاندازد».
همین یک جمله کافی بود تا حجم زیادی از حملات لفظی به سوی ماسک روانه شود. او به «یهودیستیزی» متهم شد و از اظهاراتش، «لفاظی خطرناکی» لقب گرفت که میتواند باعث حملات بیشتر علیه سوروس شود و به یهودیستیزی دامن بزند.
او بعد از این توییت به اظهارات یک کاربر توییتر که از سوروس دفاع کرده بود پاسخ داد. آن کاربر گفته بود «[سوروس]نیات خوبی دارد اما از سوی کسانی که با سیاست وی مخالف هستند، مورد انتقاد قرار میگیرد». ماسک در پاسخ به او نوشت: «شما فرض میکنید که آنها نیات خوبی دارند در حالی که چنین نیست. او میخواهد تاروپود مدنیت را از بین ببرد. سوروس از بشریت متنفر است».
اظهارنظرهایی که واکنش رژیم صهیونیستی و حامیان این رژیم را در پی داشت و به اتهامزنی علیه وی پرداختند. رژیم صهیونیستی در بیانیهای او را به یهودیستیزی متهم کرد و «جاناتان گرینبلات» مدیرعامل «اتحادیه ضد افترا» (اتحادیۀ دفاع از یهود)، از اظهارات ماسک درباره سوروس انتقاد کرد و در توییتی مدعی شد سوروس اغلب توسط راست افراطی با استفاده از ترفندهای یهودیستیزی به عنوان منشا مشکلات جهان نشان داده میشود.
وی در ادامه این ادعا گفت اظهارات ماسک افراطیها را که تئوریهای توطئه ضد یهودی را طراحی کرده و تلاش کردهاند به سوروس و جوامع یهودی حمله کنند، جسور میکند و مقایسه سوروس را با یک «ابرشرور یهودی» و همچنین این اظهارنظر که او از «بشریت متنفر است» را نه تنها ناراحتکننده بلکه خطرناک توصیف کرد.
ماسک در واکنش در پیامی در توییتر نوشت: «از بدنام کردن من دست بردار». و در توییت دیگر در اشاره به نام مخفف اتحادیه ضد افترا ADL گفت این گروه باید A را از نام خود حذف کند (اتحادیه ضد افترا تبدیل به اتحادیه افترا شود).
ماسک همچنین گفت سوروس با استفاده از پول و نفوذش باعث شده تعقیب جنایتکاران خشن در آمریکا به حداقل برسد. او در توییتی نوشت سوروس از فرصت در انتخابات دادستانهای منطقهای جایی که مقدار کمی پول نفوذ زیادی دارد، استفاده کرد و دستورات وی به دادستانهای دستآموزش این بود که تعقیب حتی جنایتکاران خشن را به حداقل برسانند.
ماسک بعد از این اظهارنظرها، در توییتهایی که به نظر میرسد بیشتر جنبه طنز داشته به خاطر پست اول عذرخواهی کرد و در توییتی دیگر نوشت: واقعاً نسبت به مگنیتو بیانصافی بود.
او در مصاحبه با شبکه آمریکایی «سیانبیسی» هم سر حرفش ماند و از توییت خود درباره سوروس و اظهارنظرش درباره تنفر وی از بشریت دفاع کرد و گفت حق دارد نظراتش را توییت کند حتی اگر باعث از دست رفتن منبع بزرگ درآمد توییتر شود. او گفت: من چیزی را که میخواهم میگویم و اگر پیامد آن از دست دادن پول است، (بگذار) باشد.
رسانههای جریان اصلی مثل واشنگتن پست و سیانان در طول این جدال، یکجانبه و با حمله به ماسک و متهمکردنش به تندروی و در مقابل بزرگ کردن و بشردوست جلوه دادن سوروس به این موضوع پرداخته و ماسک ۵۱ ساله را که نزدیک به ۱۴۰ میلیون دنبالکننده در توییتر دارد، به تشدید نظرات جناح راست و تئوری توطئه در توییتر متهم کردهاند. به ادعای آنها از سال گذشته که ماسک توییتر را خرید، یهودیستیزی و نفرتپراکنی در آن افزایش یافته است.
سوروس ۹۲ ساله اما مستقیم از حساب توییتر خود برای پاسخ دادن به ماسک استفاده نکرد و تنها در توییت بعد از این جدالها، شایعه حمله قلبی خود را رد کرد و نوشت: زنده و سالم هستم.
به گزارش سیانان، اغلب ۱۳ هزار و ۵۰۰ نظر ارسال شده به آن توییت تا روز چهارشنبه از سوی کسانی بود که آرزوی مرگ او را داشتند.