کد خبر: 481103

انتقاد رئیس دانشگاه شهید بهشتی از مهارت‌‌آموزی دانشجویان

رئیس دانشگاه شهید بهشتی با انتقاد از چگونگی مهارت‌‌آموزی دانشجویان، گفت: معتقدم هیچ دانشجویی در هیچ رشته‌ای نیست که خوب درس بخواند و بیکار بماند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: در خارج از کشور زمینه تحصیلی برای دانشجویان مقطع کارشناسی وجود ندارد ولی برای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری این امکان وجود دارد. 

آقامیری به بورسیه صنعت اشاره کرد و گفت: این بورسیه یکی از روش‌هایی است که می‌خواهد زمینه‌های مهارتی ایجاد کند تا دانشجویان در کشور بمانند و ادامه تحصیل بدهند و ما در دانشگاه‌ها پیگیر این موضوع هستیم. 

رئیس دانشگاه شهید بهشتی اضافه کرد: اعتقاد دارم انتخاب دانشگاه برتر مهم است، اما اگر دانشجویان بتوانند مقطع کارشناسی خود را در محل سکونت‌شان در کنار خانواده با موفقیت بگذرانند و در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری به دانشگاه‌های برتر بیایند، قطعاً راندمان و تخصص‌شان بهتر خواهد شد.  

* دانش‌آموزان قدیم در کنار تحصیل، مسؤولیت مهارت‌آموزی را هم داشتند

وی به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اشاره کرد و گفت: اعتقاد شخصی بنده این است که هیچ دانشجویی در هیچ رشته‌ای چه علوم انسانی و چه غیرعلوم انسانی نیست که خوب درس بخواند و بیکار بماند. 

آقامیری یادآور شد: دانشجویان برای درس خواندن به دانشگاه می‌آیند ولی چه ایرادی دارد در کنار تحصل‌شان یک مهارت بیاموزند. این اتفاقی بوده که سال‌ها قبل هم شکل می‌گرفته؛ من خودم در دوران نوجوانی و جوانی پدر و مادرم اجبار داشتند که باید کنار تحصیلم حرفه‌ای هم بیاموزم. دوره‌ای در چاپخانه مشغول به کار بودم و دوره‌‌ای هم در یک پیراهن‌دوزی کار کردم و در این زمینه مهارت‌های لازم را کسب کردم. 

رئیس دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: این اتفاق من را امیدوار کرد که اگر روزی بیکار شوم قدرت کار کردن دارم. با وجود اینکه در حال حاضر یک استاد دانشگاه مهندسی هسته‌ای هستم اما یک پیراهن دوز خوبی هم هستم. اگر نیاز باشد پیراهن هم می‌دوزم. قبلاً پدر و مادرها چنین مسؤولیت‌هایی هم در کنار تحصیل دانش‌آموزان داشتند اما برخلاف آنها پدر و مادرهای امروزی تا دانش‌آموزان تعطیل می‌شوند ۵ کلاس ثبت‌نام می‌کنند و این موضوع باعث می‌شود که جوانان منتظر می‌مانند پدر و مادرها برایشان شغل انتخاب کنند. 

منبع: فارس

مرتبط ها