کد خبر: 506560

لزوم مقابله با بازارسیاه بلیت بازی پرسپولیس و مس رفسنجان

کاملا قابل پیش بینی است که بسیاری از هواداران پرسپولیس دوست داشته باشند در جشن قهرمانی احتمالی تیم محبوبشان شرکت داشته باشند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پیش بینی می‌شود بازی تیم‌های پرسپولیس و مس رفسنجان هواداران زیادی را به ورزشگاه آزادی بکشاند هرچند که هنوز قسمت‌هایی از ورزشگاه قابل بهره‌برداری نیست و در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن ۶۰ هزار نفر می‌تواند شنبه شب خود را به ورزشگاه آزادی برسانند.

در خبرها آمده بود که بازار سیاه بلیت این دیدار حسابی داغ شده و حتی صحبت از بلیت های ۱۱ میلیون تومانی مطرح شده بود. 

قطعاً نهادهای مربوطه باید از همین حالا به فکر باشند و اجازه ندهند عده‌ای سودجو از احساسات هواداران فوتبال استفاده کرده و بلیت ها را تا چند برابر قیمت به فروش برسانند. 

به هر حال برای جلوگیری از بازار سیاه بلیت مسابقات فوتبال حتماً راه‌هایی وجود دارد و بهتر است مسئولان هرچه زودتر به فکر باشند. 

بازی پرسپولیس و مس رفسنجان با حضور هواداران پر تعداد پرسپولیس برگزار خواهد شد اما استقلال به خاطر اینکه میهمان پیکان است نمی‌تواند در مقابل این تیم هوادار داشته باشد هرچند که در خبرها آمده بود که شاید حدود 120 نفر بازی را از نزدیک تماشا کنند.

بازی پرسپولیس و مس رفسنجان ساعت 19 آغاز می شود.

مرتبط ها