کد خبر: 555382

فرماندهی نیروی دریایی سپاه:

تلاش برای عبور شناورهای نظامی از تنگه هرمز با برخورد سخت مواجه می‌شود

فرماندهی نیروی دریایی سپاه در اطلاعیه شماره ۵۸ خود و در واکنش به عبور کشتی های نظامی از تنگه هرمز اعلام کرد: هرگونه تلاش برای عبور شناورهای نظامی از تنگه هرمز با برخورد سخت مواجه خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فرماندهی نیروی دریایی سپاه در اطلاعیه شماره ۵۸ خود و در واکنش به عبور کشتی های نظامی از تنگه هرمز اعلام کرد: هرگونه تلاش برای عبور شناورهای نظامی از تنگه هرمز با برخورد سخت مواجه خواهد شد.

این اطلاعیه می افزاید: نیروی دریایی سپاه با اقتدار کامل مدیریت هوشمند تنگه هرمز را در اختیار دارد و اجازه عبور برابر ضوابط خاص صرفا به شناورهای غیر نظامی داده می شود.

این اطلاعیه خاطرنشان می سازد: اخبار منتشره در خصوص عبور شناورهای آمریکایی از تنگه تکذیب می‌شود و با هرگونه تلاش برای عبور شناورهای نظامی با قاطعیت کامل برخورد سخت خواهد شد.

مرتبط ها