کد خبر: 555462

رمزگشایی از سخنان رهبر شهید؛

جنبه پنهان مردم؛ در بیانات آیت‌الله خامنه‌ای

۴۳ روز از شهادت رهبر فرزانه انقلاب می‌گذرد، اما خیابان‌ها همچنان پر از مردمی است که خواب را بر خود حرام کرده‌اند. معمایی که تحلیلگران غربی را متحیر ساخته، راز «بعثتی» است که رهبر شهید قبل از شهادت از آن سخن گفته بود: «اگر حادثه‌ای برای این مرزوبوم پیش بیاید، خدای متعال همین مردم را مبعوث خواهد کرد.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امام خمینی (ره) در بخشی از وصیت‌نامهٔ الهی-سیاسی خود که حاصل اندیشه‌های ناب ایشان در تمامی سال‌های زندگی‌شان است، چنین می‌نگارند: «من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول‌اللَّه(ص) و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین(ع) و حسین بن علی(ع) می‌باشند.»

«انگیزه آنان ایمان و اطمینان به غیب است و این رمز موفقیت و پیروزی در ابعاد مختلف است و اسلام باید افتخار کند که چنین فرزندانی تربیت نموده، و ما همه مفتخریم که در چنین عصری در پیشگاه چنین ملتی می‌باشیم.»

جلوتر بودن مردم ما از مردم زمان پیامبر (ص) 

امام شهیدمان آیت‌اللّه‌العظمی خامنه‌ای در ۱۹ خرداد سال ۶۸ در سخنرانی فرموده بودند: «وقتی احساسات و هیجان ملت بزرگ ایران را در هنگام دریافت خبر رحلت امام عزیز و بزرگوارمان مشاهده می‌کنیم، بار دیگر به این حقیقت ایمان می‌آوریم که مردم مخلص ما و مسلمانان امروز جهان، از لحاظ عمق ایمان و شور و احساسات، حتی از دورهٔ رسول گرامی اسلام(ص) و مردم آن زمان جلوترند.»

«عمق اعتقاد و شور ایمان مردم در سطح عموم، حتی از دوران صدر اسلام هم بالاتر است. در آن وقت، مردم به چشم خودشان پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) را می‌دیدند؛ ولی امروز مردم ما، پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) و ائمهٔ هدی (علیهم‌السّلام) را فقط در تاریخ دیده‌اند؛ در عین حال، ایمان و شور و احساسات و فداکاری و صدق نیت و آمادگی آن‌ها برای مواجهه با حوادث بزرگ، از مردم آن روزگار کمتر نیست و در مواردی حتی بیشتر است.»

مبعوث شدن مردم به نقل از رهبر شهید 

رهبر شهید انقلاب، پس از اغتشاشات دی‌ماه سال ۱۴۰۴ و یک ماه قبل از شهادتشان، به نکتهٔ قابل تأملی اشاره کرده و فرموده بودند: اگر چنانچه حادثه‌ای برای این مرز و بوم پیش بیاید، خدای متعال همین مردم را مبعوث خواهد کرد. مردمی که امشب در شهرکرد فریاد زدند، مردمی که خواب را بر خود حرام کرده‌اند، مردمی که دل به دریای غیرت زده‌اند، منتظر حادثه نیستند، اما اگر حادثه بیاید، با تمام وجود ایستادگی می‌کنند.

پس از جنگ آمریکایی-صهیونی و شهادت ولی امر مسلمین و شیعیان جهان، در جای جای کشور و استان قزوین شاهد حضور مردم در کف خیابان‌ها برای خونخواهی از رهبر شهید و ایران اسلامی بودیم.

دیری نپایید که مبعوث شدن مدنظر رهبر فرزانهٔ انقلاب، شب‌ها با حضور مردم در کف میدان و خیابان‌ها شکل گرفت.

تا شب ۲۳ فروردین که ۴۳ روز از شهادت جانگداز رهبر فرزانهٔ انقلاب و فرماندهان و قشرهای مختلف مردم می‌گذرد، مردم خیابان‌ها را رها نکرده‌اند و پای وطن و خونخواهی رهبر شهید و حمایت از نیروهای مسلح ایستاده‌اند تا به فضل الهی، پیروزی نهایی برسند.

ملتی بی‌نظیر در تاریخ جهان 

حال این سؤال در ذهن متبادر می‌شود که در کجای دنیا چنین ملتی را می‌توان سراغ داشت؟ پاسخ منفی است و دنیا اصلاً چنین ملتی را ندارد؛ ملتی که طبق فرمایش رهبر شهید به قله خواهد رسید.

امام راحل می‌فرمود: «حرفمان با مردم بر مبنای اعتماد متقابل است؛ مردم به این حقیر ضعیف اعتماد کردند، بنده هم به تک‌تک این ملّت اعتماد دارم؛ به این حرکت عمومی اعتماد دارم؛ معتقدم "یَدُ اللهِ مَعَ الجَماعَة"؛ اعتقاد دارم دست خداست که دارد کار می‌کند.»

لذا باید گفت که این دست خداست که مردم سراسر کشور و استان قزوین را بیش از ۴۰ شب است به کف خیابان‌ها آورده و خستگی را خسته کرده‌اند و هر شب پرشورتر و با صلابت‌تر در میدان حفظ ایران حضور می‌یابند.

در وصف حضور مثال‌زدنی مردم در این ۴۳ روز همین بس که در بخشی از پیام حضرت آیت‌اللّه سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، به مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب (قدس‌اللّه نفسه الزکیه) آمده است: «چهل روز و شب است که فرزندان غیور خمینی کبیر و خامنه‌ای عزیز شهید و پیروان اسلام ناب محمدی (ص) با اهتمام و شجاعتی مثال‌زدنی در میدان‌ها و خیابان‌ها و سنگرهای رزم حاضر هستند و علی‌رغم لطمات و خسارت‌های هجوم وحشیانهٔ دشمن، جنگ تحمیلی سوم را به صحنهٔ حماسهٔ دفاع مقدس سوم تبدیل کرده‌اند.»

اهمیت استمرار حضور مردم در صحنه، آنچه در وهلهٔ کنونی برای نیل به این شعار و هدف راهبردی رهبر شهید ضروری می‌نماید و طبق فرمایش اماممان، استمرار حضور مردم عزیزمان همانند چهل روزی است که پشت سر گذاشتند. این حضور، رکن مهمی از منزلتی است که اینک ایران مقتدر در آن استقرار یافته است.

سنگین‌تر شدن رسالت مردم 

بنابراین، نباید با اعلام بنا بر مذاکره با دشمن تصور شود که حضور در خیابان‌ها لازم نیست؛ بلکه اگر بر فرض ضرورتاً نوبت به دورهٔ سکوت صحنهٔ نبرد نظامی رسیده باشد، وظیفهٔ آحاد مردمی که امکان حضور در میادین و محلات و مساجد را دارند، سنگین‌تر از قبل به نظر می‌رسد. همچنان که عدد شگفت‌آور و رو به افزایش میلیونی پویش «جان فدا برای ایران» هم از عناصر تأثیرگذار در این عرصه است. به اذن اللّه تبارک و تعالی، در اثر این نقش‌آفرینی‌ها و استمرار آن، چشم‌اندازی که در پیش روی ملت ایران قرار دارد، ظهور دورانی با شکوه و درخشان و سرشار از عزت و سربلندی و غنا را برای ایشان نوید می‌دهد.

بنابراین با توجه به تأکید مقام معظم رهبری و سردار سید مجید موسوی، فرمانده هوافضا، مبنی بر اینکه «دو هفته هوشیاری برای میدان دیپلماسی و خیابان در پیش است. چشم‌های بیدار میدان وحدت در خیابان تثبیت دستاوردها خواهد بود»، مردم همچنان باید پرشورتر و گسترده‌تر در خیابان‌ها پای انقلاب و وطن باشند.

وحدت مقدس و انسجام مردم، ضامن موفقیت کشور و عبور از فتنه‌های دشمنان خواهد بود و طبق وعده و آیات الهی: «إِنَّا فَتَحْنا لَکَ فَتْحاً مُبِیناً (همانا ما برای تو پیروزی آشکاری گشودیم)»؛ «وَ لَقَدْ نَصَرَکُمُ اللَّهُ بِبَدْرٍ وَ أَنْتُمْ أَذِلَّةٌ (همانا خداوند شما را در جنگ بدر در حالی که ذلیل بودید یاری کرد)»؛ «ثُمَّ أَنْزَلَ اللَّهُ سَکِینَتَهُ عَلى‌ رَسُولِهِ وَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ (سپس خداوند آرامش خود را بر پیامبرش و مؤمنان نازل کرد)»؛ «هُوَ الَّذِی أَنْزَلَ السَّکِینَةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لِیَزْدادُوا إِیماناً (اوست که آرامش را در دل‌های مؤمنان نازل کرد تا ایمانشان زیاد شود)»؛ به پیروزی خواهیم رسید، ان‌شاءاللّه.

مرتبط ها