به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اربعین سال گذشته کسانی در پیادهروی اربعین حضور داشتند که در کودتای دی ماه و جنگهای اخیر به شهادت رسیدند. کسانی که آرزویشان مرگ با شهادت بود. و امروز بازماندگانشان همان مسیر را ادامه میدهند و در این مسیر میمانند تا پیروزی نهایی.
سال گذشته شهید علیرضا زهدی یکی از زائران اربعین بود که روز دهم اسفند ماه ۱۴۰۴ در تجاوز آمریکایی- صهیونیستی به تهران به شهادت رسید. شهیدی که هم نخبه علمی بود و هم حافظ قرآن. و سالها در خط مقدم جبهه فرهنگی مجاهدت کرد.
امسال همسر و فرزندان شهید زاهدی در ادامه مسیر پدر، راهی کربلا شدهاند. خانوادهای که ۷ بار راهی پیادهروی اربعین شدند. ۶ بار با پدر و امسال به یاد پدر و به نیابت از او.
وی ادامه میدهد: من و فرزندانم در این سفر معنوی به نیّت شهید زهدی قدم برمیداریم. البته مقام او چنان است که شاید به نیت ما نیاز نداشته باشد؛ اما ما به شریک کردن کسی چون شهید در این مسیر محتاجیم.