کد خبر: 5833

فساد مالی در یک جریان ملی

حافظ برغوثی عضو شورای‌ انقلابی‌ فتح و سر دبیر روزنامه "الحیات الجدیده" گفت: فرقی که میان ما و قربانی‌ نوار قدس وجود دارد فقط دوربین است و منظور وی‌ از این اظهارات این است که اکثر رهبران فتح در ورطه فساد اخلاقی‌ افتاده‌اند، ولی‌ تاکنون هیچ یک از آنها مثل رسوایی‌ اخلاقی الحسینی تصویر برداری‌ نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ، یکی‌ از رهبران جنبش فتح و یکی‌ از چهره‌های‌ رسانه‌ای‌ این جنبش اعتراف کرد که بیشتر مقامات فتح و سران تشکیلات خودگردان همانند رفیق الحسینی رئیس دفتر نهاد تشکیلات خودگردان در فساد مالی‌ و اخلاقی ‌دست دارند.

برغوثی‌ اذعان کرد که مقامات سرویس‌های‌ امنیتی‌ تشکیلات خودگردان دغدغه ملی‌ ندارند و وقتشان را بیشتر صرف باج گیری‌ از همدیگر از طریق کشف نقاط ضعف شان می‌کنند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، لازم به ذکر است که رسوایی اخلاقی‌ الحسینی‌ در شرایطی‌ مطرح می‌ شود که سازمانها و نهادهای حقوقی بین المللی در صدد سلب مشروعیت"اسرائیل"هستند؛ به گونه‌ای‌ که این سازمانها با ارائه شکوائیه‌هایی‌ به دستگاههای‌ قضایی بین‌المللی درصدد بازداشت سران تل آویو به خاطر ارتکاب جنایات جنگی شان هستند.