✕
کد خبر: 6874

توصیه سبزها به سید حسن خمینی

سایت بالاترین با اشاره به حمایت حجت الاسلام سیدحسن خمینی از معترضان و آشوبگران حوادث اخیر و ملاقات‌های وی با عوامل فتنه بعد از آزادی آنها از زندان، خطاب به نوه حضرت امام(ره) می نویسد: «تا دیر نشده آغازگر حرکتی باشید که شاید بعد از شما در تاریخ سیاست کثیف ایران با پوزش از ساحت مقدس امام راحل(ره) نهادینه شود»!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ، یکی از کاربران سایت بالاترین بعد از اهانت به ساحت مقدس حضرت امام(ره) می‌نویسد: جناب سیدحسن خمینی! نقد پدربزرگ و پدرتان احمد خمینی آسان نیست؛ اما اکنون بهترین زمان است که نامتان را در تاریخ ایران جاودانه کنید.

این سایت در ادامه از حجت الاسلام سیدحسن خمینی می خواهد که اعتراض خود را با نقد افکار حضرت امام(ره) و شکستن تقدس آن بزرگوار آغاز کند و خطاب به وی می نویسد: «از بزرگ خاندان خودتان شروع کنید و با نقد افکار خمینی، این تابوی دیرینه در ایران را بشکنید»!

سایت بالاترین زیر نظر منوشه امیر، صهیونیست ایرانی الاصل و مدیر شبکه فارسی زبان رادیو اسرائیل اداره می‌شود و در تمامی طول فتنه اخیر، نقش هماهنگ کننده سایت های وابسته به سران فتنه در انتشار اخبار دروغ، تهمت زنی و توهم پراکنی را بر عهده داشته است،

در پی انتشار این خبر، حسین شریعتمداری هم از مواضع سید حسن خمینی انتقاد کرده و نوشته است: برادر گرامی، جناب آقای سیدحسن خمینی، رابطه نسبی حضرتعالی با امام راحل(ره) اگرچه قابل احترام است و مردم امام‌دوست نیز آن را پاس داشته‌اند؛ ولی این رابطه در صورتی که با رابطه معنوی و پیروی از آن بزرگوار همراه نباشد، نه فقط قابل احترام نیست بلکه موجب ملامت و سرزنش نیز خواهد بود، حضرتعالی یک روحانی درس دین خوانده‌اید و به یقین می دانید که «ان اولی الناس بابراهیم، للذین اتبعوه... نزدیکترین افراد به حضرت ابراهیم علیه السلام، کسانی هستند که از ایشان پیروی می کنند».

شریعتمداری در پایان می نویسد: بالاخره می دانیم که پیشنهاد سایت صهیونیستی بالاترین (سایت مادر فتنه سبز) برای حضرتعالی نفرت انگیز است؛ ولی باید به خاطر داشته باشید که وقتی در این بستر اولین گام را می نهید، از شما انتظار پیمودن گام های بعدی را دارند و به قول خدای سبحان خطاب به پیامبر اعظم(ص) که اسوه‌ای راه گشا برای همه مسلمانان است؛ «ای پیامبر، هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد، مگر آن که (به طور کامل تسلیم آنها شوی) و از آئین تحریف شده آنان پیروی کنی» سوره بقره، آیه 120.