تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/07/14 - 02:42
کد خبر: 211931

وای‌فای و خدمات بانکی روی کیوسک‌های تلفن همگانی همدان

در کشورهای دیگر مشاهده کیوسک‌های وای‌فای یا خدمات بانکی در کنار خیابان‌ها و مراکز عمومی شهرها امری عادی است. یکی از مولفه‌های شهرهای هوشمند دسترسی آسان و سریع و فراگیر به اینترنت و انجام امور روزانه از طریق ایستگاه‌های شهری است. به نظر می‌رسد در همدان نیز اولین کیوسک هوشمند ارایه‌دهنده خدمات بانکی افتتاح شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: در کشورهای دیگر مشاهده کیوسک‌های وای‌فای یا خدمات بانکی در کنار خیابان‌ها و مراکز عمومی شهرها امری عادی است. یکی از مولفه‌های شهرهای هوشمند دسترسی آسان و سریع و فراگیر به اینترنت و انجام امور روزانه از طریق ایستگاه‌های شهری است. به نظر می‌رسد در همدان نیز اولین کیوسک هوشمند ارایه‌دهنده خدمات بانکی افتتاح شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از شبکه؛ در خبرها آمده است مخابرات شهر همدان برای اولین بار در کشور یک سامانه بانکی غیرنقدی را روی کیوسک‌های تلفن همگانی عمومی پیاده‌سازی کرده است. در این سامانه از دستگاهی به نام Cashless استفاده شده که امکان انجام برخی امور بانکی غیرنقدی مانند پرداخت قبوض، دریافت شارژ و غیره را فراهم می‌کند.

با استفاده از این سامانه علاوه بر تماس درون شهری برخی خدمات شرکت‌های خدماتی عمومی مانند آب، برق، گاز و مخابرات نیز عرضه می‌شود. این سامانه با همکاری شرکت مخابرات و پست بانک راه‌اندازی شده و فعلا روی ده ایستگاه تلفن همگانی شهر همدان نصب شده است. همشریان همدانی با استفاده از این کیوسک‌ها می‌توانند برخی کارهای روزانه خود را سریع‌تر و راحت‌تر انجام دهند و دیگر نیازی به مراجعه به بانک نداشته باشند.

قرار است به‌زودی روی این کیوسک‌ها اینترنت وای‌فای نیز عرضه شود تا افرادی که نیاز سریع به اینترنت و دسترسی به سایت‌های خدمات بانکی دارند؛ بتوانند از این طریق کارهایشان را انجام دهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top