تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/08/18 - 10:03
کد خبر: 215526

داوود گودرزی

تفاوت‌های به قدرت رسیدن کلینتون و ترامپ

تفاوت‌های به قدرت رسیدن کلینتون و ترامپ

با انتخاب هرکدام از نامزدهای انتخابات آمریکا، سیاست خصمانه آمریکا با ما تغییری نمی‌کند چرا که تابحال نه ما از موضع بحق خود که استقلال و تکیه برخود است کوتاه آمده‌ایم و نه آنان موضع زورگویی و استثمارطلبانه خود را کنار گذاشته‌اند.

خبرنامه دانشجویان ایران: داوود گودرزی*// حاشیه سخنرانی‌هایی که چند هفته اخیر در استان‌های مختلف داشتم، با سوالات متعددی از انتخابات پیش روی آمریکا مواجه می‌شدم! البته جبهه دلسوزان انقلاب متعدد به این سوالات پاسخ داده‌اند، ولی، طرح مجدد این بحث خالی از لطف نیست!

نکته اولی که از این موضوع به ذهنم می‌رسد این است که قطعا با آمدن هر کدام از این دو نفر سیاست خصمانه آمریکا با ما تغییری نمی‌کند. چرا که تابحال نه ما از موضع بحق خود که استقلال و تکیه برخود است کوتاه آمده‌ایم و نه آنان موضع زورگویی و استثمارطلبانه خود را کنار گذاشته‌اند. دوم اینکه اصلا دولت، دستگاه تصمیم‌گیر در ایالت متحده نیست بلکه صرفا راه رسیدن به سیاست گذاری‌های کلانی که در آی‌پک تدبیر می‌شود را تدوین می کنند.

بحث اصلی روی شیوه اعمال این سیاست‌های خصمانه است، ذاتا جمهوری‌خواهان در آمریکا سیاست‌های خشونت طلبانه و رو به توحش دارند، بر عکس دموکرات‌ها که به اصطلاح خودمانی با پنبه سر می برند.

اگر دقت کرده باشید کلینتون در دوره تصدیش بر وزارت امور خارجه بیش از صد سفر انجام داد تا دنیا وجود گروهی بنام داعش را بپذیرد و با آن کنار بیاید. در کل دموکرات‌ها سیاست‌های استعماری خود را با خنده و وعده دروغ بر مردم دنیا تحمیل می‌کنند. همین می‌شود که عده‌ای ساده لوح رئیس‌جمهور آمریکا را مودب و باهوش می‌یابند.

معتقدم ادامه حضور دموکرات‌ها بر مسند قدرت در ایالت متحده، به مراتب خطرناک‌تر از حضور جمهوری‌خواهان برای دنیا و حتی خود ایران است.

با توجه به سیاست هایی که اعتدال‌گرایان در برخورد با آمریکا گرفته‌اند، بیم آن است که آقایان با اعتماد غیر منطقیشان به برجام‌های 2 و 3 بیندیشند و کشور را دچار بحران و آدرس غلط دیگری کنند.

* رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top