تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/03/23 - 09:33
کد خبر: 238017

ماجرای گفتگوی مجری مناظره‌ها با اوباما

برنامه خندوانه شب گذشته میزبان مرتضی حیدری گوینده و مجری تلویزیون بود.

خبرنامه دانشجویان ایران: برنامه خندوانه شب گذشته میزبان مرتضی حیدری گوینده و مجری تلویزیون بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، برنامه خندوانه شب گذشته میزبان مرتضی حیدری گوینده و مجری تلویزیون بود.

حیدری در خصوص فعالیت این روزهای خود گفت: این روزها مشغول گویندگی خبر، اجرای برنامه‌های سیاسی هستم.

در ادامه جوان درباره سختی مناظره‌های انتخابات سوال کرد و حیدری پاسخ داد: خوشبختانه قبل از مناظره‌ها تمام دکوپاژهای صحنه را نوشته و با کارگردان برنامه اجرا می‌کردیم البته مدیریت خوبی از طرف معاونت سیما و سیاسی سازمان همچنین ستاد انتخابات انجام شده بود علی‌رغم اینکه صدها نفر در پشت صحنه تلاش می‌کردند که برنامه اجرا شود کوچکترین اتفاق، استرس و تنش‌زایی را شاهد نبودیم.

وی ادامه داد: شاید باورتان نشود که با این حجم برنامه حتی در حد یک کلمه هم کسی از گوشی به من چیزی نگفت چرا که مدیریت خوبی را در پشت صحنه انجام دادند.
وی در خصوص اضطراب نامزدها عنوان کرد: قرار گرفتن در آن موقعیت استرس دارد اما به دلیل اینکه نامزدها کسانی هستند که چندین دهه در حوزه مدیریتی کار کردند فکر می‌کنم تسلط خوبی برای کنترل استرس خود داشتند.

حیدری در خصوص شایعات گرایش خود به یکی از نامزدها اظهار داشت: فاجعه بارترین اتفاق برای یک مجری این است که در مناظره مخاطبان بدانند که گرایش به کدام نامزد دارد این تیر خلاص به مجری است چرا که مجری نماینده مردم است و باید کار حرفه‌ای خودش را انجام بدهد البته این را بگویم که من در مدت اجرای مناظره‌ها ارتباط خاصی در پشت صحنه‌ها با نامزدها نداشتم و حدود چهار دقیقه قبل از اجرای مناظره با آنها به صحنه می‌آمدم.

در ادامه حیدری درباره شایعات پیرامون برداشتن پاکت اسامی نامزدها عنوان کرد:

در خصوص این موضوع صحبت‌های زیادی شد اما زمانی که من از درون جام پاکت را برداشتم دیدم دو پاکت درون هم رفته منطقی بود من دوباره پاکت‌ها را درون جام انداختم و دوباره برداشتم.
در ادامه گفتگو جوان پیرامون کودکی حیدری سوال کرد و حیدری در این خصوص گفت: در سن چهار سالگی به مکتب خانه رفته و در آن سن به خوبی قرآن می‌خواند.

در بخش دیگر حیدری از حضور در تلویزیون گفت: من از ابتدا برعکس بچه‌های همسن و سالم  اخبار نگاه می‌کردم و روزنامه برای دوستانم می‌خواندم. در آن سال‌ها آقای بیوک میرزایی همسایه ما بود من از او خواستم یک روز همراه او به تلویزیون بروم و بعد از مدتی برای دیدن تمرین تله تئاتر او به تلویزیون آمدم.

سال‌ها بعد از این اتفاق، آگهی گوینده خبر را در مجله سروش دیدم و با این آگهی سال74 به تلویزیون آمدم.

حیدری در ادامه در خصوص اینکه آبان 78 اجرای گفتگوی ویژه خبری را به مدت هفت سال و نیم به تنهایی هر شب حتی روزهای تعطیل به عهده داشته است، بیان کرد: در این مدت مسافرت، مهمانی و ... نرفته است. به گفته خودش شاید به خاطر طولانی بودن اجرای این برنامه دیر ازدواج کرد.

در بخش دیگر برنامه، حیدری در خصوص اینکه با چه کسی گفتگو نکرده است، عنوان کرد: در میان افراد سیاسی ایران کسی نیست که با وی گفتگو نکرده باشم. اما خارج از ایران کسانی هستند که دوست دارم با آنها گفتگو کنم البته من طرحی دارم که با صد کارآفرین بزرگ دنیا مصاحبه بگیرم. در ایران این کار را انجام دادم و تقریبا رمز موفقیت همه آنها تلاش  پشتکار و داشتن هدف بوده است.

در ضمن من به سوریه و لبنان رفتم و با بشار اسد و سیدحسن نصرالله مصاحبه اختصاصی گرفتم اما برای مصاحبه با مُرسی چند ساعت دیر رسیدم چرا که در فرودگاه قاهره مشکلاتی پیش آمد. همچنین برای مصاحبه با اوباما به آمریکا رفتم. تقریبا زمان مصاحبه هم تعیین شد اما به دلایلی نشد. اما مصاحبه با صد کارآفرین دنیا قطعی است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top