تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/01/30 - 02:47
کد خبر: 263561

امکان شکایت از پیام‌رسان داخلی

عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: ماندن در پیام رسان خارجی تلگرام از لحاظ عزت و امنیت ملی و مسائل اقتصادی و فرهنگی به صلاح مردم و کشور نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از صدا و سیما، رسول جلیلی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: هیچ کشوری بر روی مسائلی همچون عزت، امنیت، اقتصاد و فرهنگ ملی شان شوخی نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه تلگرام برای تولید رمز ارز جدیدش برنامه ریزی کرده که قرار است در خرداد و تیر ارائه شود گفت: با احتساب بیش از ۴۰ میلیون کاربر ایرانی در تلگرام همه آن‌ها به طور بالقوه، پول ملی کشور گرام خواهند داشت که پشتوانه قانونی و حقوقی ندارد.

عضو شورای عالی فضای مجازی افزود: نمونه این مسئله بیت کوئین است که روزی ۱۸ هزار دلار به ازای یک بیت کوئین بود و الان به زیر ۱۰ هزار دلار رسیده است و هیچ کس پاسخگوی آن نیست.

جلیلی با اشاره به تلاش صورت گرفته برای رونق کسب و کار در پیام رسان‌های داخلی گفت: در صورت تصویب مجلس بانک مرکزی ملزم می‌شود که به صاحبان کسب و کارها در پیام رسان‌های داخلی امکان پرداخت درون پیام رسانی را بدهد.

وی افزود: اعلام حرام شرعی نقض حریم خصوصی کاربران از سوی مقام معظم رهبری، آیین نامه ابلاغی رئیس قوه قضاییه، اصل ۲۵ قانون اساسی ضامن امنیت اطلاعات کابران در پیام رسان‌های داخلی است.

عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: پیام رسان‌های داخلی ملزم به حفظ چارچوب‌های قانونی هستند و همه می‌توانند در صورت بروز سوء​ استفاده از این پیام رسان‌ها و کابران آن‌ها شکایت کنند.

جلیلی افزود: شرکت‌هایی که در پیام رسان‌های داخلی مشغول به فعالیت هستند در حال سرمایه گذاری اند تا روزی که بازگشت سرمایه شان شکل بگیرد و این مهم مستلزم اعتماد عمومی مردم و حضور بیشتر کابران است.

یک کارشناس فضای مجازی هم در این برنامه گفت: ۳۰ درصد ترافیک بین المللی اینترنت کشور را تلگرام می‌بلعد.

هومن اهرمی افزود: روزانه ۱۱ میلیارد و ۳۹۴ میلیون تومان هزینه حضور کاربران ایرانی در تلگرام است که معادل سالانه ۹۸۵ میلیون دلار است.

وی گفت: همه این هزینه‌ها از جیب مردم پرداخت می‌شود و بخش عمده‌ای از آن با تبدیل شدن به دلار از کشور خارج می‌شود در صورتی که با استفاده از پیام رسان‌های داخلی اشتغال فراوانی در کشور ایجاد می‌شود.

این کارشناس فضای مجازی افزود: برخی پیام رسان‌های داخلی تا یک سوم هزینه ترافیک داخلی را دریافت می‌کنند و برخی از آن‌ها هم مجانی هستند و این به نفع کشور و مردم است.

اهرمی ویترین مجازی، امکانات پرداخت وجه، توجه به اقتصاد محتوا و فروش محتوا را از ویژگی‌های پیام رسان‌های داخلی دانست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
شرایط جذب امریه سربازی در دانشگاه تهران
فراخوان طرح کسری و جایگزین خدمت ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
چگونه پرسپولیس به یک هشتم لیگ قهرمانان صعود می‌کند؟
مهمترین علت ابتلا به سنگ کلیه چیست؟
بدهکاری دولت سیزدهم به دانشگاه‌های خوزستان!
حاشیه بازی/ شکست نساجی مقابل الهلال
امضا توافق‌نامه بین ایران و کوبا برای همکاری‌های علمی و فناورانه
قالیباف: دلایل ردصلاحیت‌ها باید اعلام شود
داورزنی به مجمع کمیته ملی المپیک دعوت شد
گاف عجیب الدحیل در نشست خبری با پرسپولیس!
گالتیه: بازی فردا برای پرسپولیس خیلی مهم است اما می‌خواهیم بجنگیم
آغاز اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۲ آذرماه
شکست نساجی مقابل الهلال در نیمه اول بازی
تقدیر از دانشجویان سرآمد دانشگاه علم و صنعت
حمایت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان انرژی از طرح‌های توسعه تجدیدپذیر
معرفی روشی برای تزریق واکسن از طریق امواج!
تصویب کلیات طرح ساماندهی رمزارزش‌ها در کمیسیون اقتصادی مجلس
حماس: رسانه‌های اسرائیلی و غربی در پی دیوسازی از ما هستند
سازمان اطلاعات ترکیه به رژیم صهیونیستی هشدار داد
ارسال سند راهبردی فناوری نوین در خودرو سازی به دولت
آمادگی بنگلادش برای توسعه روابط تجاری با ایران
شرایط جذب امریه سربازی در دانشگاه تهران
فراخوان طرح کسری و جایگزین خدمت ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
تقدیر از دانشجویان سرآمد دانشگاه علم و صنعت
گرامیداشت روز دانشجو با حضور شهردار تهران
هر آنچه که باید درباره المپیاد دانشجویی بدانید
رئیس‌جمهور فضای دانشجویی را فرصتی بزرگ برای کشور می‌داند
ابلاغیه ۲۰ بندی برنامه‌های ۱۶ آذر به دانشگاه‌ها ابلاغ شد
جزئیات حضور رئیسی در دانشگاه شهید بهشتی برای روز دانشجو
ابلاغیه ۲۰ بندی برنامه‌های ۱۶ آذر به دانشگاه‌ها ابلاغ شد
اجرای «اعتباربخشی ورزش» در خوابگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی
حادثه در خوابگاه دانشجویان ؛ انتشار گاز سمی یا شیطنت پسرانه؟
خدمات شهریه رایگان برای دانشجویان معلول
دانشگاه علامه‌ طباطبایی میزبان ۱۴۰ فارسی آموز از ۱۵ کشور جهان
مصوبه «اساسنامه صندوق شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری» ابلاغ شد
زمان ثبت‌نام آزمون آیلتس اعلام شد
پنجاه‌ودومین آزمون صلاحیت بالینی در دانشگاه آزاد برگزار شد
مصوبه اساسنامه صندوق شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top