تاریخ انتشار: شنبه 1397/09/24 - 13:40
کد خبر: 294428

دور زدن قانون ممنوعیت برگزاری کنسرت در دانشگاه‌ها توسط مسئولان دانشگاه زنجان؛

بلیط فروشی برای کنسرت به اسم روز حافظ +سند

این کنسرت در حالی قرار است در دانشگاه برگزار شود که بلیط های آن به سه قیمت 10 هزار ، 15 هزار و 20 هزار تومان در شهر به فروش رسیده است. اما جالبتر آنکه قمصری با عنوان کردن اینکه چرا سالن برنامه را به دو قسمت آقایان و خانم‌ها جدا کرده‌اند تصمیم به لغو برنامه گرفت.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بزرگداشت حافظ داستانی است که سر درازی دارد. ۲۵ آذر ماه ۹۷ دانشگاه زنجان قرار است میزبان برنامه ای با عنوان بزرگداشت حافظ باشد اما این مراسم به قدری حاشیه داشته که اصل ماجرا را زیر سوال برده است.

۱- زمان برگزاری این برنامه ۲۵ آذر ماه در نظر گرفته شده است اما چرا ۲۵ آذر؟ اخیرا عبدالله فرجی مدیر فرهنگی دانشگاه زنجان در مصاحبه ای با خبرگزاری فارس گفته است که «ابتدا قرار بود این برنامه ۲۸ آبان ماه برگزار شود و از آنجایی که متولی برگزاری این برنامه انجمن فرهنگ و سیاست نتوانست در موعد مقرر این برنامه را برگزار نماید در خواست تغییر تاریخ این برنامه به ۲۶ آذر را کرد که هیات نظارت بر تشکل های اسلامی با توجه به ایام شهادت حضرت معصومه (س) با برگزاری آن در ۲۵ آذر ماه موافقت نمود». این در حالی است که انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه زنجان با بهانه شهادت سه دانشجوی در 16 آذر مخالف برگزاری استندآپ کمدی در روز دانشجو بود؛ ولی خود برنامه جشن حافظ را برای روز شهادت حضرت معصومه (س) درخواست کرده بود.

۲- بنابه گفته‌ی علی سپهری روابط عمومی دانشگاه زنجان در متن درخواست انجمن فرهنگ و سیاست مبنی بر برگزاری بزرگداشت حافظ، قرار است دکتر علی اصغر ارجی و علیرضا علیخانی سخنرانی کرده و اجرای موسیقی سنتی به سرپرستی استاد حسین بهزادی نیا برگزار شود. اما در تبلیغات این مراسم نام علی قمصری، از نوازندگان تار کشور، درج شده است. در حالیکه نام علی قمصری در مصوبات دانشگاه موجود نمی باشد ولی عبدالله فرجی مدیر فرهنگی دانشگاه در مصاحبه ای با خبر نگاری فارس ادعا نموده است که برنامه علی قمصری بخشی از برنامه روز حافظ بوده است.

با وجود همه این مسائل سوالاتی مطرح می شود که نمی توان به سادگی از کنار آن عبور کرد که چگونه مسئولین فرهنگی دانشگاه اجازه‌ی تبلیغ این برنامه در سطح دانشگاه را داده اند ؟ آیا پس از دو هفته از بلیط فروشی این برنامه و تبلیغات گسترده آن در فضای مجازی و علی الخصوص کانال فرهنگی وکانال دانشگاه زنجان،چطور متوجه تخلف به این بزرگی نشده اند و حتی آن را تبلیغ نموده اند؟

حضور این نوازنده تار نیز بدون حاشیه نبوده است. کنسرت این نوازنده در حالی قرار بود در دانشگاه برگزار شود که بلیط های آن چند روز قبل در شهر و به قیمت های 10 هزار ، 15 هزار و 20 هزار تومان به فروش رسیده بود و برخی علاقه مندان هم به صورت خانوادگی این بلیط ها را تهیه کرده بودند. اما جالبتر آن است که خواننده مهمان در صفحه شخصی اش چالشی را مطرح کرده و با عنوان کردن اینکه چرا سالن برنامه را به دو قسمت آقایان و خانم ها جدا کرده اند و امکان حضور نوازنده خانم را از ما گرفته اند تصمیم به لغو برنامه گرفت. در واقع مسئولین دانشگاه به اسم برگزاری بزرگداشت روز حافظ به دنبال برگزاری کنسرت با امکانات دانشگاه و بلیط فروشی بوده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top