تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/12/12 - 10:38
کد خبر: 304202

واکنش کاربران توییتر به تحریم اپلیکیشن‌های ایرانی در گوشی اپل؛

Manoto فروختی

پس از آنکه مجری من و تو از استفاده ایرانی ها از اپلیکیشن های موبایل ایفون برای انجام مبادلات بانکی و مالی صحبت کرد، موجب شد تا این شرکت امریکایی با روش های جدیدی از تحریم آشنا شود و دست به تحریم اپلیکیشن های ایرانی در سیستم های IOS خود بزند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از آنکه مجری من و تو از استفاده ایرانی ها از اپلیکیشن های موبایل ایفون برای انجام مبادلات بانکی و مالی صحبت کرد، موجب شد تا این شرکت امریکایی با روش های جدیدی از تحریم آشنا شود و دست به تحریم اپلیکیشن های ایرانی در سیستم های IOS خود بزند. پس از این اتفاق و نقش موثری که این مجری شبکه ی ماهواره ای که نه تنها در صحبت بلکه با نوشتن مقاله ای در این مورد عملا نقاط جدیدی را برای تحریم ها مشخص کرد کاربران توئیتر در واکنش به این اقدام با هشتگ «من و تو فروختی» نسبت به اقدام این مجری این هستگ را ترند کردند.

علی علیزاده دراین باره در توئیت خود نوشت:منوتو در ظاهر تلویزیون است. اما سازمان امنیتی-اطلاعاتی هزارکاره است. یک پایگاه جنگ نرم تمام عیار که بعد دهسال صبوری دارد پروژه‌هایش را رو میکند: ایجاد قحطی مصنوعی با توصیه شهروندان به احتکار، ترغیب به حمله به توریستهای عرب در مشهد، حالا هم نابودی اپلیکیشنهای ایرانی کاربر دیگری با نام علی در توئیت خود نوشت: هدف تحریمها و تحریم‌طلبان در همین نمونه درخواست از اپل برای تحریم استارت‌آپ‌های ایرانی مشهود است، ایجاد اختلال در زندگی مردم وفعالان اقتصادی با هدف افزایش نارضایتی و نهایتا براه افتادن اعتراضات کور و خشن اجتماعی برای موج‌سواری اپوزسیون وابسته.

در ادامه تعدادی از این واکنش‌ها را مشاهده می‌کنید:

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top