تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/02/26 - 00:55
کد خبر: 312182

امیرعبداللهیان به سفیر آلمان درباره برجام چه گفت؟

دستیار ویژه رئیس مجلس گفت: تنها حمایت سیاسی در حفظ برجام کافی نیست و اروپا باید اقدامات عملی خود را بی وقفه آغاز و قدری از دیوار بی اعتمادی را ترمیم کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خانه ملت، حسین امیرعبداللهیان، دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیر کل امور بین‌الملل با میکائیل کلور برشتولد سفیر آلمان در تهران دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در ابتدای این دیدار با اشاره به نقش مهم جمهوری اسلامی ایران در منطقه و نیز جایگاه مهم آلمان در اروپا اظهار داشت: انجام رایزنی‌های مستمر میان مقامات دو کشور در تحکیم و تعمیق روابط و همچنین در تسهیل و تسریع همکاری مفید خواهد بود.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی از تداوم رایزنی‌های فی‌مابین با هدف اتخاذ گام‌های عملی حمایت می‌کند.

دستیار ویژه رئیس مجلس در ادامه ضمن انتقاد از اجرایی نشدن کانال مالی مطرح شده و عدم اقدامات عملی از سوی کشورهای اروپایی افزود: INSTEX اگرچه گامی کوچک ولی به جلو به حساب می‌آید، اما تأخیر در اجرای آن و همچنین عدم بهره‌مندی مردم ایران از مزایای آن، در حالی که جمهوری اسلامی ایران تعهدات برجامی خود را بطور کامل انجام داده است، بی اعتمادی فزاینده نسبت به اروپا را میان مردم و دولتمردان تقویت کرده است.

امیرعبداللهیان با اشاره به حمایت سیاسی کشورهای اروپایی برای حفظ برجام تصریح کرد: تنها حمایت سیاسی در حفظ برجام کافی نیست و اروپا باید اقدامات عملی خود را بی وقفه آغاز و قدری از دیوار بی اعتمادی را ترمیم کند. تا کنون دیپلماسی اروپا در مقابله با رفتار نادرست آمریکا بخوبی کار نکرده است.

میکائیل کلور برشتولد سفیر آلمان در تهران نیز در این دیدار با اشاره به سیاست‌های کشورش نسبت به برجام گفت: آلمان همواره از این توافق بین‌المللی حمایت می‌کند و برای بقای آن از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود میان دو کشور، آلمان از ارتقا سطح روابط خود با جمهوری اسلامی ایران استقبال می‌کند.

طرفین در این دیدار در خصوص مباحث منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر نمودند و بر گسترش همکاری فی‌مابین تاکید کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top