تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/07/28 - 22:59
کد خبر: 332098

تکذیب سرقت از ۳۰ هزار خودرو در پارکینگ چذابه

مدیرکل بازرسی استانداری خوزستان درباره شایعه سرقت از ۳۰ هزار خودرو در پارکینگ چذابه گفت: بر اساس گزارشات و شکایات زائران لوازم جانبی ۱۱ خودرو در این مدت در مرز چذابه مورد سرقت قرار گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روابط عمومی استانداری خوزستان در اطلاعیه‌ای پیرو انتشار خبری مبنی بر سرقت از ۳۰ هزار خودرو در پارکینگ چذابه اظهار داشت: تعداد کل خودروهای پارکینگ چذابه ۲۸ هزار دستگاه بوده است و سرقت از خودروهای مذکور در حد کمتر از انگشتان دست (سرقت لاستیک، ظبط صوت و وسایل داخل ۹ خودرو ) بوده که بلافاصله سارقین شناسایی و دستگیر شدند و  اموال سرقتی نیز از آنان کشف و ضبط شد.

در این اطلاعیه آمده است: ضمنا خودوری سرقتی نیز متعلق به سارقین بوده است که جهت پوشش سرقت لوازم خودروهای داخل پارکینگ استفاده می‌شد. گفتنی است که تعداد ناچیز سرقت در مقابل تعداد کل خودروهای مستقر در پارکینگ و دستگیری سریع عاملان سرقت‌ها نشان‌دهنده  توجه به حفظ اموال زائران آقا اباعبدالله الحسین(ع) و قمر بنی‌هاشم(ع) است. بنابراین مراتب جهت اطلاع مخاطبان و زائران عزیز  اعلام می‌شود و انتظار می‌رود اصحاب رسانه نسبت به اطلاع‌رسانی این مطلب جهت تنویر افکار عمومی  همکاری کنند.

شهاب رزمی مدیرکل بازرسی استانداری خوزستان نیز در واکنش به این موضوع در جمع خبرنگاران ضمن تکذیب شایعه منتشر شده اظهار داشت: بر اساس گزارشات  و شکایات زائران لوازم جانبی ۱۱ خودرو در این مدت در مرز چذابه مورد سرقت قرار گرفته است.

وی افزود: بعد از دریافت گزارشات سرقت امنیت و مراقبت از پارکینگ‌ها بیشتر شده و نیروهای امنیتی و انتظامی و بسیج به‌صورت محسوس و غیرمحسوس پارکینگ را زیر نظر داشتند.

مدیرکل بازرسی استانداری خوزستان ادامه داد: در ۲ روز گذشته دو خودروی سمند و پژو که قصد خروج از پارکینگ را داشتند ماموران به آنها مشکوک شده که پس از بازرسی مشخص می‌شود سارقین این خودروها بوده‌اند و اموال همراه آنها تحویل مالکان داده شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top