تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/08/06 - 02:30
کد خبر: 332920

ناکامی‌های دولت روحانی در تحقق برنامه ششم به روایت آمار

مقایسه عملکرد دولت روحانی در سال ۹۷ با اهداف برنامه ششم توسعه در این سال نشان از ناکامی این دولت در تحقق اهداف برنامه در شاخص های نرخ رشد اقتصادی، تورم، بیکاری و ضریب جینی دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مرکز آمار ایران گزارشی از مقایسه شاخص‌های منتخب اقتصادی برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور با عملکرد سال 1397 منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، در برنامه ششم توسعه برای محصول ناخالص داخلی متوسط رشد سالانه 8 درصد پیش‌بینی شده است؛ ولی این شاخص در سال 1397 رقم 4.9- درصد را نشان می‌دهد.

همچنین متوسط نرخ تورم پیش‌بینی شده برای سال‌های برنامه 8.8 درصد است؛ در حالی که این شاخص در سال 1397 رقم 26.9 درصد را نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش مرکز آمار، برای نرخ بیکاری متوسط 10.2 درصد در طول برنامه پیش‌بینی شده است؛‌ ولی این شاخص در سال 1397 رقم 12.0 درصد را نشان می‌دهد.

همچنین پیش‌بینی ضریب جینی برای سال آخر برنامه (1400) 0.34 است؛ در حالی که این شاخص در سال 1397 رقم 0.4093 را نشان می‌دهد ( که نشان از فاصله زیاد با هدف برنامه دارد).

پیش‌بینی برنامه ششم توسعه برای نسبت مالیات به محصول ناخالص داخلی در سال 1396 رقم 7.4 درصد بوده است؛‌ این شاخص در سال 1396 رقم 6.8 درصد را نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش مرکز آمار، پیش‌بینی برنامه ششم توسعه برای نسبت منابع نفتی به کل منابع دولت در سال 1396 رقم 34.7 درصد بوده است؛ این شاخص در سال 1396 رقم 28.7 درصد را نشان می‌دهد.

همچنین پیش‌بینی برنامه ششم توسعه برای نسبت درآمدهای مالیاتی به کل منابع دولت در سال 1396 رقم 35.2 درصد بوده است؛ این شاخص در سال 1396 رقم 36.2 درصد را نشان می‌دهد.

 ناکامی‌های دولت روحانی در تحقق برنامه ششم به روایت آمار + نمودار

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top