تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/09/11 - 21:15
کد خبر: 336942

نسخه اولیه سند راهبری اینترنت اشیا تدوین شد

نسخه اولیه سند راهبری اینترنت اشیا (IoT ) توسط معاونت راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تدوین و به زودی ارائه می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سیدبابک ابراهیمی معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری گفت: وجود یک نهاد هماهنگ‌کننده و هدایت‌گر به عنوان مسئول سیاست‌گذار و مقررات‌گذار در حوزه اینترنت اشیاء (IoT) برای جهت‌دهی و هماهنگ‌سازی تمامی فعالان در این حوزه، پیش‌بینی، برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در مورد نیازهای شبکه و اتصالات IoT، نظارت بر زیرساخت دیجیتال و تکمیل قوانین موجود از موضوعاتی است که در الزامات حاکم بر اینترنت اشیاء باید به آن توجه کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر مسأله امنیت، حریم خصوصی و محرمانگی در اینترنت اشیاء و همچنین داده‌های بسیار زیادی که در این شبکه جمع می‌شود، اهمیت بالایی دارد. در این زمینه دو موضوع تدوین سیاستهای کلی حفظ امنیت و محرمانگی در تمام ابعاد و تعیین استانداردهای لازم در حوزه IoT برای نهادهای مسئول و رگولاتوری‌ها اولویت دارد.

ابراهیمی افزود: طبق مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره الزامات اختصاصی اینترنت اشیاء، کلان داده‌های تجمیع شده از کاربران مانند دارایی ملی تلقی شده و مشمول الزامات حمایت از داده‌ها می‌شوند. بر همین اساس استفاده از تجربیات سایر کشورها در زمینه امنیت ارتباطات و ورود سریعتر به موضوع تامین امنیت و سیاستگذاری‌های مربوط به آن ضروری است.

وی با اشاره به اینکه موضوع IoT در حال مطالعه و توسعه و زمینه‌های فنی آن در حال تکمیل است، گفت: راهبردهای این حوزه نیازمند بازنگری و تکمیل بوده و تدوین برخی از دستورالعمل‌های جزیی‌تر در آینده و پس از شکل‌گیری کامل‌تر IoT قابل انجام است و با توجه به تغییر و تکمیل مستمر فناوری‌های مرتبط با این حوزه، نیاز به بازنگری و به روز رسانی مقررات به طور مداوم وجود دارد.

معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری، مجوزدهی و مدیریت طیف فرکانسی، سوئیچینگ و رومینگ، امنیت و محرمانگی، رقابت، آدرس‌دهی (IP) و نامبرینگ را از مهمترین موضوعات در سیاست‌گذاری و تدوین مقررات حوزه‌ IoT عنوان کرد و گفت: در حوزه اینترنت اشیا باید بیشتر بر سیاستگذاری کلان، تامین مالی، ارائه یک سیاست مشخص در مدیریت طیف فرکانسی و نیازمندی به زیرساخت‌ها تمرکز کرد.

وی با اشاره به اینکه باید یک استراتژی IoT بسیار انعطاف پذیر که بتواند به سرعت با شرایط جدید سازگار شود، به تدوین برسد تصریح کرد: امروزه مدیریت نوآوری مهمتر از همیشه است و یک فرآیند نوآورانه باید طراحی شود تا از طریق مراحل تولید ایده، توسعه کسب و کار، اولویت بندی، اثبات مفهوم و پیاده‌سازی اجرا شود. در این راستا معاونت راهبردی رگولاتوری پس از مطالعه و بررسی سندهای راهبردی توسعه IoT در کشورهای مختلف جهان و تطبیق آن با شرایط و اقتضائات اقتصادی و فنی کشور، به زودی نسخه اولیه سند راهبری IoT در کشور را ارائه می‏‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
فیلم| عقلانیت انقلابی به دنبال حل نظام مسائل کشور
با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید
فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! +عکس
همسر سید مصطفی خمینی درگذشت
بستری شدن آیت الله شیرازی در بیمارستان
نیروی دریایی ارتش به داد سیل زدگان سیستان و بلوچستان رسید +فیلم
پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
یک تاکسی پر از گلهای تازه
تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل
توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما...
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل
بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟
دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده!
حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی +جزئیات
پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top